Natrol ChromeMate 200 мкг 90 капсули NAT3631
Natrol ChromeMate 200 мкг 90 капсули
21.00 лв
Natrol ChromeMate 200 мкг 90 капсули NAT363

Natrol ChromeMate  е хранителна добавка, която с помощта на специалната си формула, спомага за регулиране на глюкозния баланс в човешкия организъм. Формулата на  Natrol ChromeMate , представлява комплекс от свързани хром и ниацин.

Хромът е най- важната съставка във формулата на Natrol ChromeMate . Той се съдържа в малки количества в повечето храни. Нуждата от хром в хранителния режим се увеличава в резултат на редица фактори – физическо натоварване, стрес, консумация на храни с високо съдържание на захар и др. Хромът е микроелемент, с изключително важно значение. Заедно с ниацинът, образуват т. нар. GTF ( глюкозо – толерансен фактор ). GTF е необходим за правилното действие на инсулина и нивото му в кръвта. Инсулинът е хормон, регулиращ нивото на кръвната захар, и участващ в метаболизма на мазнините и протеините. Хромът, свързвайки се с инсулина, подпомага транспортирането на глюкозата (кръвната захар) вътре в клетките, където тя бива трансформирана в енергия. Хромът засилва ефекта на инсулина в организма, помага за по – добро кръвообращение, поддържа нивото на кръвната захар.Освен това, повишеният прием на ниацин спомага за редуциране на мастната тъкан и поддържането на мускулната маса.Ниацинът пък, е необходим на тялото, за да осигури два жизнено важни ензима, трансформиращи глюкозата приемана с храната, в енергия.

Друга важна съставка в Natrol ChromeMate, е Витамин В 6. Той е част от  Витамин В комплексът и е водноразтворим. Витамин В 6, стимулира правилната асимилация на белтъчините и мазнините. Той също така спомага трансформирането на триптофана ( основна аминокиселина ) в ниацин.Освен това този витамин е необходим за образуването на антителата и червените кръвни клетки. Подпомага правилния синтез на нуклеинова киселина, което е противодействие на стареенето.

Като съставка при създаването на Natrol ChromeMate, се използва и L – Arginin. Той е една от най – важните аминокиселини в човешкия организъм. L – Arginin  спомага кръвоснабдяването на тъканите и органите в човешкото тяло, подпомага работата на мускулната тъкан при натоварване. Чрез него се образува азотния окис. Той е невромедиатър и има съдоразширяващо действие, което го прави успешно средство при сърдечно – съдови заболявания.

Употреба: 1 до 3 капсули дневно след храна

Разфасовка: 90 капсули

Състав:

chromemat systav

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol ChromeMate 200 мкг 90 капсули

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT363
  • Наличност: В наличност
  • 21.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359