Natrol Cholesterol Balance 60 таблетки NAT3621
Natrol Cholesterol Balance 60 таблетки
16.00 лв
Natrol Cholesterol Balance 60 таблетки NAT362

Natrol Cholesterol Balance е хранителна добавка, която се грижи за здравето на сърдечно – съдовата система. Холестеролът е нормална съставна част на всички клетъчни мембрани в човешкия организъм. При някои обменни нарушения, холестеролът не може да се усвои от клетките и се отлага по стените на кръвоносните съдове. Това предизвиква различни заболявания на сърдечно – съдовата система и е потенциална опасност за здравето на човешкия организъм.

Задачата на Natrol Cholesterol Balance, е да поддържа нормални и здравословни нива на холестерола в организма. Това става, чрез специалната формула на продукта, включваща бета ситостерол и други фитостероли.Фитостеролите са растителни мазнини, играещи съществена роля в основните процеси, протичащи в човешкия организъм. Тяхното основно свойство е, да намалява нивата на лошия LDL холестерол. По този начин фитостеролите активно предпазват здравето на артериите. Блокираният холестерол, се изхвърля от тялото с остатъка от храната. Фитостеролите също така, имат мощен противовъзпалителен ефект и са естествена защита срещу вредни външни въздействия. Освен това имат антиоксидантно действие.

Освен фитостероли, Natrol Cholesterol Balance  съдържа и пектин. Пектинът успешно намалява нивата на лошия холестерол и триглицеридите, без да намалява нивото на полезния холестерол. Също така пектинът намалява повишаването на кръвната захар, след прием на въглехидрати.

Недостигът на фитостероли води до значително повишаване на нивата на лошия холестерол. Той се свързва с калция, предизвиквайки калциев дефицит, и образува плаки по стените на кръвоносните съдове. Това от своя страна води до стесняване на обема им и хипертония. Този процес е обратим, чрез по – висок прием на фитостероли. Natrol Cholesterol Balance  е хранителната добавка, осигуряваща този увеличен прием  на фитостероли. По този начин, постепенно се нормализират нивата на холестерол в кръвта, и значително намалява риска от хипертония, артеросклероза и инфаркт.

Начин на употреба : За постигане на най-добри резултати приемайте по 2 таблетки три пъти дневно, за предпочитане заедно с храна.

Разфасовка: 60 таблетки

Състав:

cholesterol balance systav

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol Cholesterol Balance 60 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT362
  • Наличност: В наличност
  • 16.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359