Natrol Calcium D-Glucarate 60 таблетки NAT3601
Natrol Calcium D-Glucarate 60 таблетки
52.99 лв
product header
Natrol Calcium D-Glucarate 60 таблетки NAT360

С течение на годините, в човешкия организъм се натрупват токсини, остатък от различни метаболитни процеси. Тези токсини имат пагубно въздействие върху всички органи и системи. Тялото има механизми за премахване на вредните токсини. D – глюкаровата киселина е химично вещество, намиращо се в малки количества в човешкото тяло. Набавя се също така от някои видове растения. Чрез глюкаровата киселина се ускорява изхвърлянето от тялото на опасните токсични вещества .

Natrol Calcium D - Glucarate е  хранителна добавка, разработена на базата на Calcium D - Glucarate , представляващ  калциева сол на  D – глюкаровата киселина. Natrol Calcium D - Glucarate  е  създаден, за да подпомогне тялото при неговата естествена детоксикация и да поддържа нормален хормонален баланс.

Естрогенът е изключително мощен хормон, който се синтезира в човешкия организъм. Повишаването на неговото ниво може да има отрицателен ефект върху клетъчното развитие. Един от механизмите, чрез който тялото се освобождава от излишния естроген и другите токсини, се нарича глюкурониране. Това е естествен процес в черния дроб, при който токсичните вещества се закрепват за молекулата на  глюкаровата киселина и се изхвърлят от организма. Този важен процес обаче, може да бъде прекъснат от ензими, наречени бета – глюкуронидази.  Тези ензими се намират в някои бактерии от стомашно – чревния тракт. С помощтта на  Natrol Calcium D – Glucarate, активното действие на тези ензими се подтиска, като по този начин става възможно по – ефективното пречистване на организма.

Natrol Calcium D - Glucarate  е  продукт с естествен произход. Чрез него се поддържа правилен хормонален баланс  и се подпомага естествената детоксикация на организма. Като хранителна добавка Natrol Calcium D – Glucarate, действа като мощен антиоксидант. По този начин засилва имунната система и поддържа цялостното здравословно състояние на организма.

Употреба: 1 доза (2 таблетки) дневно заедно с храна

Разфасовка: 60 таблетки

Състав:

calcium d-glucorate systav

Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Calcium D-Glucarate 60 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT360
  • Наличност: В наличност
52.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359