Natrol BrainSpeed Memory 60 таблетки NAT3581
Natrol BrainSpeed Memory 60 таблетки
43.00 лв
Natrol BrainSpeed Memory 60 таблетки NAT358

Natrol brain Speed Memory е хранителна добавка, създадена с цел оптимизиране, поддържане и подобряване на човешката умствена дейност.  Natrol brain Speed Memory съдържа комбинация от витамини, минерали и хранителни съставки, които са клинично тествани и специално подбрани за подпомагане на мисловните процеси.

При приемане на Natrol brain Speed Memory  е възможно и нормално, индивидуалните резултати да се различават. Продуктът се базира на специална формула, засилваща умствената дейност при продължителна употреба.   Включва витмини от групата В – витамин В1, витамин В6, витамин В12, ниацин, фолиева киселина. Цялата функция на нервната система, включително на мозъка, се регулира от витамин В1, витамин В6 и витамин В12.

Витамин В1 е и известен още като ‘’интелектуалният ‘’ витамин. Това е така, защото той подобрява умствената дейност и е изключително необходим за нормалното функциониране на нервната система.

Витамин В6 е важен помощник при създаването на невротрансмитерите – химикалите, позволяващи на мозъчните клетки да комуникират една с друга. При недостиг на този витамин може да се стигне до увреждане на паметта.

Витамин В12 е изключително важен за производството на миелин – мастната обвивка,  изолираща нервните влакна. По този начин се осигурява правилното движение на електрическите импулси в човешкото тяло. Заради тази своя функция витамин В12 е много важен, а недостигът му може да доведе до загуба на памет, объркване, халюцинации и др.

За разлика от продуктите, използващи екстракт от Ginko biloba, Natrol brain Speed Memory  оказва влияние върху онези мозъчни функции, директно свързани с паметта и запаметяването.  Natrol brain Speed Memory поддържа и стимулира синтеза на ацетилхолин в чавешкото тяло. Ацетилхолинът е най – важният преносител на мисълта и паметта. Неговият недостиг може да доведе до забавяне на познавателните способности и спад на паметта. За разлика от другите медиатори, ацетилхолинът не се синтезира от аминокиселините.  Неговата градивна единица е хлорът, чийто прием позволява синтеза на ацетилхолин.

Natrol brain Speed Memory  е продукт, грижещ се за нормалното функциониране на нервната система, подсилващ паметта и способността за запаметяване.  Той не съдържа кофеин и не може да окаже вредно влияние върху нормалния здравословен сън.

Употреба: 1 таблетка два пъти дневно с храна

Разфасовка: 60 таблетки

Състав:

brainspeed systav

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol BrainSpeed Memory 60 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT358
  • Наличност: В наличност
  • 43.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359