Natrol BrainSpeed Memory 60 таблетки NAT3581
Natrol BrainSpeed Memory 60 таблетки
43.00 лв
product header
Natrol BrainSpeed Memory 60 таблетки NAT358

Natrol brain Speed Memory е хранителна добавка, създадена с цел оптимизиране, поддържане и подобряване на човешката умствена дейност.  Natrol brain Speed Memory съдържа комбинация от витамини, минерали и хранителни съставки, които са клинично тествани и специално подбрани за подпомагане на мисловните процеси.

При приемане на Natrol brain Speed Memory  е възможно и нормално, индивидуалните резултати да се различават. Продуктът се базира на специална формула, засилваща умствената дейност при продължителна употреба.   Включва витмини от групата В – витамин В1, витамин В6, витамин В12, ниацин, фолиева киселина. Цялата функция на нервната система, включително на мозъка, се регулира от витамин В1, витамин В6 и витамин В12.

Витамин В1 е и известен още като ‘’интелектуалният ‘’ витамин. Това е така, защото той подобрява умствената дейност и е изключително необходим за нормалното функциониране на нервната система.

Витамин В6 е важен помощник при създаването на невротрансмитерите – химикалите, позволяващи на мозъчните клетки да комуникират една с друга. При недостиг на този витамин може да се стигне до увреждане на паметта.

Витамин В12 е изключително важен за производството на миелин – мастната обвивка,  изолираща нервните влакна. По този начин се осигурява правилното движение на електрическите импулси в човешкото тяло. Заради тази своя функция витамин В12 е много важен, а недостигът му може да доведе до загуба на памет, объркване, халюцинации и др.

За разлика от продуктите, използващи екстракт от Ginko biloba, Natrol brain Speed Memory  оказва влияние върху онези мозъчни функции, директно свързани с паметта и запаметяването.  Natrol brain Speed Memory поддържа и стимулира синтеза на ацетилхолин в чавешкото тяло. Ацетилхолинът е най – важният преносител на мисълта и паметта. Неговият недостиг може да доведе до забавяне на познавателните способности и спад на паметта. За разлика от другите медиатори, ацетилхолинът не се синтезира от аминокиселините.  Неговата градивна единица е хлорът, чийто прием позволява синтеза на ацетилхолин.

Natrol brain Speed Memory  е продукт, грижещ се за нормалното функциониране на нервната система, подсилващ паметта и способността за запаметяване.  Той не съдържа кофеин и не може да окаже вредно влияние върху нормалния здравословен сън.

Употреба: 1 таблетка два пъти дневно с храна

Разфасовка: 60 таблетки

Състав:

brainspeed systav

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 60
Съставки
DMAE 150 mg
Huperzine А 75 mg
Toothed clubmoss extract 1.5 mg
Витамин В12 500 mcg
Витамин В6 10 mg
Ниацин 125 mg
Пантотенова киселина 125 mcg
Соеви фосфолипиди 83 mg
Тиамин 50 mg
Фолиева киселина 1,000 mcg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol BrainSpeed Memory 60 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT358
  • Наличност: В наличност
43.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359