Natrol Biotin Maximum Strenght 10 000 mcg 100 таблеткиNAT3541
Natrol Biotin Maximum Strenght 10 000 mcg 100 таблетки
38.00 лв
product header
Natrol Biotin Maximum Strenght 10 000 mcg 100 таблеткиNAT354

Natrol Biotin Maximum Strenght  доставя 10 000 mcg в доза, от изключително важният витамин биотин,спадащ към групата на В витамините.Наричан е още ‘’витаминът на красотата ‘’,тъй като се грижи за здравето и красотата на кожата и ноктите. Освен това повишава енергийните нива на организма.

Биотинът, известен още като витамин В7 или витамин H, е водоразтворим витамин, представляващ  кофактор в метаболизма. Той е изключително важен за растежа на клетката и за обмяната на веществата. Това е така, защото биотинът спомага синтеза на витамин С, участва в усвояването на мазнините, въглехидратите и белтъчините. В комбинация с останалите витамини от тази група, биотинът играе роля при преобразуването на хранителните вещества в енергия, пренасяйки въглеродния двуоксид.

Биотинът се включва в състава на някои ензими,участващи в редица важни за организма реакции като: синтез на мастни киселини; създаване на глюкоза; метаболизма на аминокиселините; превръщането на фолиевата киселина във форма, която е подходяща за усвояване от човешкото тяло; повишаване на енергията.

Недостигът на биотин се среща рядко. Той може да се изрази, в някои заболявания на кожата, а хроничният недостиг на биотин може да доведе до изтощение, нарушения в мастния метаболизъм, дори до депресия и анорексия.

Natrol Biotin Maximum Strenght  е хранителна добавка, която чрез основната си съставка – биотин, играе роля за поддържане на ноктите и косата  и  достигане на оптимални енергийни нива. Освен това Natrol Biotin Maximum Strenght  е подходящ за активно спортуващи хора, тъй като има свойството да намалява мускулните болки. Според някои, проведени скоро изследвания, биотинът може да повлияе в някои случаи на диабет.

Употреба: 1 таблетка дневно с храна

Разфасовка: 100 таблетки

Състав:

biotin systav

Дозировка
Доза 1 таблетки
Дози в опаковка 100
Съставки
Биотин 10,000 mcg
Калций 66 mg
5 Natrol Biotin Maximum Strenght 10 000 mcg 100 таблетки
Приемам този продукт от много време поради това че кожата ми е много суха, до такава степен че след бръснене направо се лющи. Този продукт подхранва кожата и след много продъкжителен прием успя да намали сухотата и раздразнението. Комбинирам го с външна намеса на скъпи липидни кремове.
5 Natrol Biotin Maximum Strenght 10 000 mcg 100 таблетки
Много добре се чувствам от приема на този биотин! Ноктите и кожата ми ги чувствам по-здрави.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Biotin Maximum Strenght 10 000 mcg 100 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT354
  • Наличност: В наличност
38.00 лв
Бърза поръчка