Natrol Biotin Maximum Strenght 10 000 mcg 100 таблеткиNAT3541
Natrol Biotin Maximum Strenght 10 000 mcg 100 таблетки
31.00 лв
Цена: 31.00 лв
Natrol Biotin Maximum Strenght 10 000 mcg 100 таблеткиNAT354

Natrol Biotin Maximum Strenght  доставя 10 000 mcg в доза, от изключително важният витамин биотин,спадащ към групата на В витамините.Наричан е още ‘’витаминът на красотата ‘’,тъй като се грижи за здравето и красотата на кожата и ноктите. Освен това повишава енергийните нива на организма.

Биотинът, известен още като витамин В7 или витамин H, е водоразтворим витамин, представляващ  кофактор в метаболизма. Той е изключително важен за растежа на клетката и за обмяната на веществата. Това е така, защото биотинът спомага синтеза на витамин С, участва в усвояването на мазнините, въглехидратите и белтъчините. В комбинация с останалите витамини от тази група, биотинът играе роля при преобразуването на хранителните вещества в енергия, пренасяйки въглеродния двуоксид.

Биотинът се включва в състава на някои ензими,участващи в редица важни за организма реакции като: синтез на мастни киселини; създаване на глюкоза; метаболизма на аминокиселините; превръщането на фолиевата киселина във форма, която е подходяща за усвояване от човешкото тяло; повишаване на енергията.

Недостигът на биотин се среща рядко. Той може да се изрази, в някои заболявания на кожата, а хроничният недостиг на биотин може да доведе до изтощение, нарушения в мастния метаболизъм, дори до депресия и анорексия.

Natrol Biotin Maximum Strenght  е хранителна добавка, която чрез основната си съставка – биотин, играе роля за поддържане на ноктите и косата  и  достигане на оптимални енергийни нива. Освен това Natrol Biotin Maximum Strenght  е подходящ за активно спортуващи хора, тъй като има свойството да намалява мускулните болки. Според някои, проведени скоро изследвания, биотинът може да повлияе в някои случаи на диабет.

Употреба: 1 таблетка дневно с храна

Разфасовка: 100 таблетки

Състав:

biotin systav

Напишете отзив

    Лош           Добър

Natrol Biotin Maximum Strenght 10 000 mcg 100 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT354
  • Наличност: В наличност
  • 31.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359