Natrol B-100 Complex 100 таблеткиNAT3491
Natrol B-100 Complex 100 таблетки
42.99 лв
product header
Natrol B-100 Complex 100 таблеткиNAT349

Витамините от група В, са изключително важни за поддържане на здравето и  нормалното протичане на процесите в човешкото тяло. Физическото натоварване, емоционалния стрес, алкохола, и редица други фактори, водят до загуба на тези витамини. Ето защо е необходимо допълнителното им набавяне.

Natrol B – 100 Complex, съдържа най –  добрата комбинация от витамини от групата В: В1, В2, В6, В12, ниацин, биотин, фолиева киселина. Тази смес от витамини, подпомага организма, при превръщането на хранителните вещества в енергия. Тези витамини, също така съдействат да се балансират нивата на стрес, като по този начин спомагат за емоционалната стабилност.

Витамин В1 (тиамин): Този витамин е необходим за функционирането на нервната и мускулната система. Подобрява умствените способности, заради което е известен още като ‘’интелектуалния витамин ‘’.Необходим е на хората , приемащи много захари, подложени на физическо натоварване или стрес.

Витамин В2 (рибофлавин): Подпомага синтеза на хемоглобин, метаболизма на белтъците, въглехидратите и мазнините. Недостигът на този витамин води до забавяне на растежа и кожни заболявания.Той е необходим при тренировки и стресови ситуации, затова е важно за спортистите да приемат достатъчно количество от него.

Витамин В6 (пиридоксин): Главната задача на този витамин е, трансформацията на аминокиселините. Взема участие в изграждането на антителата и червените кръвни телца. Също е необходим при физическо натоварване, тъй като с негова помощ става обновяването на мускулните влакна.

Витамин В12: Играе важна роля в процеса на синтез на белтъците, в метаболизма на мастните киселини и въглехидратите и при изграждането на еретроцитите. Този витамин подобрява апетита, спомага растежа, увеличава теглото. Използва се при лечението на анемия.

Фолиева киселина: В комбинация с останалите витамини, участва в изграждането на червените кръвни телца. Подобрява синтеза на нуклеиновите киселини и абсорбацията на желязото. Също се използва при лечение на анемия.

Биотин: Този витамин участва в състава на редица ензими, участващи в метаболизма на белтъчините, мазнините и въглехидратите. Поддържа здравето на кожата и косата, облекчава мускулните болки.

Ниацин: Важен е за поддържане на здравината в структурата на кожата. Подпомага нормалното функциониране на храносмилателната система, понижаването на кръвното налягане и нивото на холестерола.

Natrol B – 100 Complex  снабдява тялото с важни витамини, необходими за разграждането на въглехидратите в енергия, доставя жизненоважни хранителни вещества, изключително необходими за поддържане на здравословен и активен начин на живот.

Употреба: 1 таблетка на ден с храната

Разфасовка: 100 таблетки

Състав:

b 100 systav

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 100
Съставки
Биотин 100 mcg
Витамин В12 100 mcg
Витамин В6 100 mg
Инозитол 100 mg
Калций 17 mg
Ниацин 100 mg
Пантотенова киселина 100 mg
Пара-аминобензоена киселина 100 mg
Патентована смес 150 mg
Рибофлавин 100 mg
Тиамин 100 mg
Фолиева киселина 400 mcg
Холин Битартрат 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol B-100 Complex 100 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT349
  • Наличност: В наличност
42.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359