Natrol Acidophilus Probiotic 100 мг 150 капсулиNAT3451
Natrol Acidophilus Probiotic 100 мг 150 капсули
32.00 лв
product header
Natrol Acidophilus Probiotic 100 мг 150 капсулиNAT345

Пробиотиците са по същество  приятелските бактерии, естествено присъстващи в телата ни, особено в  стомашно-чревния тракт. Но “благодарение“ на стреса  и нездравословните  хранителни навици, броят на тези бактерии  намалява. Това е причината за ниски нива на устойчивост и постоянни заболявания.Трябва да сте чували или виждали  хора, които твърдят че пробиотичните  продукти и хранителни добавки са направили чудеса с тялото им. Но вие сте един от тези, които все още размишляват  върху ефикасността на пробиотичните продукти? Е, не е нужно! В края на краищата, доказано е че  пробиотиците  могат да подпомогнат  вашето  благосъстояние. Можете да проверите това с продукта Acidophilius Probiotic на Natrol, който ще Ви осигури 1 билион гарантирано живи Aцидофилус – добри бактерии.

Ползи от приема на Ацидофилус:

 

  • Приемате мощен пробиотичен комплекс
  • Подобряване  функциите на храносмилателната система
  • Осигуряване  и възстановяване на  нормалната чревна микрофлора
  • Стимулиране на  имунната система
  • Подобряване на  храносмилането
  • Регулиране обмяната на веществата
  • Укрепващо действие върху целия организъм


Има повече от 1000 бактерии в чревния тракт, които помагат в разграждането на храната и подкрепят храносмилането. Когато приемате даден антибиотик, той  убива бактериите, причиняващи заболявания. Но понякога също убива здравите бактерии. Същото се отнася и за нездравословните  храни и стресовия  начин на живот. Ето защо, много хора  се оплакват от храносмилателни проблеми и диария.Това е момента,  когато един човек задължително трябва да започне да приема  пробиотични добавки, тъй като задачата на пробиотиците е да възстановят баланса между лощите и добрите бактерии в тялото. Щама Ацидофилус е широко популярен, тъй като помага в лечението на проблеми с  червата, болки в корема, спазми, подуване на корема и запек. Acidophilius Probiotic  е хранителна добавка, която защитава организма от атаките на  патогени и бактерии, като не им позволява да се прихванат  към стените на стомаха, и им пречи да се разпространят  в лимфата на тялото.

Ацидофилус е бактерия, известна заради способността си да  подпомага  храносмилането,  да намалява проблемите в  стомашно-чревния тракт,  и  да предотвратява  стомашни заболявания. Като цяло, тази бактерия  укрепва имунната система , предпазва от алергии и инфекции. Обикновено се намира в червата и в репродуктивните органи, подпомагайки нормалната микрофлора на тези места от тялото.тази бактерия е "Good Bug", който се опитва да донесе чувство на цялостен благополучие в тялото си. Ацидофилус  също така предотвратява и вагинални инфекции, и инфекции  на пикочния мехур,и  помага за справяне със синдрома на  дразнимото черво. Това е една бактерия, която може да повлияе добре цялостното Ви здравословно състояние. Ацидофилус е обещание за едно по – добро здраве, което можете да постигнете с продукта  Acidophilius Probiotic.

Разфасовка: 150 капсули

Състав:

acidophilus-natrol1

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 150
Съставки
Lactobacillus acidophilus 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol Acidophilus Probiotic 100 мг 150 капсули

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT345
  • Наличност: В наличност
32.00 лв
Бърза поръчка