Natrol 5-HTP Mood Positive 50 капсулиNAT3401
Natrol 5-HTP Mood Positive 50 капсули
41.99 лв
product header
Natrol 5-HTP Mood Positive 50 капсулиNAT340

Как е Вашето настроение? В случай, че отговорът на този въпрос не е положителен, то тогава Вие се нуждаете от една качествена подкрепа за организма Ви, с чиято помощ можете да постигнете подобрение в тази насока. Името на продуктът, който притежава способността да Ви помогне е 5-HTP Mood Positive. Неговата формула е комбинация от висококачествени съставки, насочени към подпомагане на Вашето настроение.

5-HTP Mood Positive е двойно действащ артикул. От една страна в него е включена съставката 5-HTP, а от друга получавате снабдяване с важните витамини B6, B12 и фолиева киселина. Учените са установили, че наличието на тези витамини във Вашия организъм сAпомага драстично за поддържането на благополучието на Вашето емоционално състояние.

5-HTP Mood Positive разчита на първата от тези съставки (5-HTP), както и на съставката L-теанин за да Ви осигури следните възможни ползи:

  • Балансираност на нивата на серотонин
  • Постигане на качествена релаксация
  • Избягване на сънливостта  и други ползи.


5-HTP Mood Positive е в състояние да балансира Вашето емоционално настроение, посредством употребата на висококачествени съставки. Витамините, които ще получите с приема на този продукт са способни да Ви предоставят и редица други допълнителни ефекти. Всичко е насочено към подкрепа на Вашия организъм, за да може той да бъде по-здрав и по-жизнен.

5-HTP Mood Positive запълва витаминовия дефицит в тялото Ви, когато не сте в добро настроение по-продължителен период от време. Така освен, че може да се постигне възстановяване на пълната функционалност на определени системи се достига и до по-добро настроение за Вас. Както знаете ден без усмивка е пропуснат ден. 5-HTP Mood Positive е създаден, за да може да Ви помогне да се усмихвате повече!

Начин на употреба: 1 таблетка един или два пъти дневно с храна.

Състав: 

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 50
Съставки
5-HTP 50 mg
Витамин В12 50 mcg
Витамин В6 10 mg
Л-теанин 50 mg
Фолат 333 mcg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol 5-HTP Mood Positive 50 капсули

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT340
  • Наличност: В наличност
41.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359