Natrol 5-HTP Fast Dissolve 100 mg 30 таблеткиNAT3391
Natrol 5-HTP Fast Dissolve 100 mg 30 таблетки
40.99 лв
product header
Natrol 5-HTP Fast Dissolve 100 mg 30 таблеткиNAT339

5 – HTP Fast Dissolve е продукт,  изключително и само на растителна основа . Неговата формула се базира на 5 - HTP ( 5 – хидрокситриптофан ) . Тази аминокиселина, на растителна основа, е пряк предшественик на серотонина. 5 - HTP  по естествен начин повишава нивата на серотонин в човешкото тяло.  Ето защо 5 – HTP Fast Dissolve  спомага за преодоляване на депресивни състояния, подобрява настроението, премахва безсънието. Продуктът  използва уникална технология, благодарение на която, 5 – HTP Fast Dissolve се усвоява бързо от организма.

5 – HTP Fast Dissolve, дължи своето действие на 5 - HTP  ( 5 – хидрокситриптофан ). Това е вещество , което се синтезира в човешкото тяло.  5 - HTP  се образува от незаменимата аминокиселина триптофан. Тя постъпва в човешкото тяло  чрез приеманата храна. В мозъка, 5 – хидрокситриптофанът, се преобразува във веществото серотонин.

Серотонинът е известен още като ‘’  хормонът на щастието  ‘’. Той се съдържа главно в мозъка и червените кръвни телца. Неговата роля е,  да предава нервните импулси между мозъчните клетки. Ниските нива на хормонът на щастието предразполагат към различни депресивни състояния, понижено самочувствие, безсъние, понижено либидо, раздразнителност и други нервни разстройства. Ето защо, в централната нервна система, серотонинът играе изключително важна роля, за контролирането на тези настроения.

Редица изследвания показват, че хората приемащи5 – HTP Fast Dissolve, под формата на хранителна добавка, отбелязват подобрение в настроението си, намаляване на апетита, изчезване на безпокойството,  раздразнителността и безсънието. Допълнителният прием на 5 – HTP Fast Dissolve , повишава по естествен начин нивата на серотонин в мозъка. По този начин повлиява положително на състоянията свързани с ниските нива на серотонина, без да предизвиква странични ефекти, за разлика от другите медикаменти , предназначени за подобни състояния.

Продуктът 5 – HTP Fast Dissolve  е подходящ за хора, желаещи да подобрят настроението си, да се преборят с безсънието, да редуцират излишното напрежение и стрес.  Той подпомага намаляването на апетита и жаждата за въглехидрати, като по този начин води до намаляване на излишното тегло. 5 – HTP Fast Dissolve се приема под формата на приятни на вкус таблетки с аромат на горски плодове.

Употреба: 1 таблетка два пъти дневно с храна

Разфасовка: 30 таблетки

Състав:

natrol 5 htp systa

 

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 30
Съставки
5-HTP 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Natrol 5-HTP Fast Dissolve 100 mg 30 таблетки

  • Производител: Natrol
  • Код на продукта: NAT339
  • Наличност: В наличност
40.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359