MyProtein Taurine 250 грMyP3851
MyProtein Taurine 250 гр
23.99 лв
product header
MyProtein Taurine 250 грMyP385

Тауринът е една от най – разпространените аминокиселини във вашето тяло. Той се среща в централната нервна система, белите кръвни клетки, мозъка и скелетните мускули. Възможно е, недостиг на Таурин да се появи най-вече при  вегетарианците, защото тази аминокиселина се съдържа в месото, яйцата и млечните продукти. Таурин е нужен на спортистите, които искат да изградят мускули и да намалят мазнините.

Вижте още:

Аминокиселината също помага за облекчаване на стреса. Ако и Вие желаете това, включете в хранителния си режим продукта Taurine на MyProtein! Продукта ще Ви осигури допълнително количество от аминокиселината таурин, с чиято помощ да постигнете своите спортни цели.

Ползи от приема на Taurinе:

 • Ускорено възстановяване след  тренировките
 • Засилено изгаряне на излишните мазнини
 • Мощен антикатаболен ефект
 • Стимулиране синтеза  на протеини
 • Намаляване нивата на лошия холестерол
 • Преодоляване на стреса и тревожността
 • Подобряване дейността на черния дроб
 • Неутрализиране на умората

Тауринът е доста по – различен от останалите  аминокиселини, защото той не се използва за изграждане на протеини. Въпреки това, таурина е важен за функциите на цялото тяло и особено на нервната система. Taзи аминокиселина  е градивен елемент на всички останали аминокиселини. Таурин работи  в мозъка и сърцето, за да помогне за стабилизирането на клетъчните мембрани. Той е средство за борба с някои видове заболявания, а също така значително подпомага  функцията на имунната система, която както знаете осигурява защита от заболявания и вирусни инфекции.

Освен това, таурина  изпълнява една важна функция, подобна на тази на креатина -  да увеличава обема на клетките. Така, той помага на мускулните клетки да задържат  повече вода, като благодарение на това прави мускулите по – обемни и плътни. Аминокиселината таурин е от решаващо значение  за усвояването на мазнините. Той се грижи за пълноценното  абсорбиране на мастно разтворимите витамини, а освен това взема активно участие в транспортирането на електролити през клетъчните мембрани. Таурин е много важна аминокиселина за атлетите бодибилдърите, защото подпомага изграждането на мускулната маса, увеличава мускулната сила и  мощ,  намалява мускулните  увреждания, ускорява възстановяването между тренировките  и има инсулиноподобно действие в тялото.

Не може да не се отбележи, че аминокиселината таурин увеличава протеиновия синтез, като по този начин подпомага и осигурява по – добрата мускулна хипертрофия. Не на последно място, таурин  има антиоксидантни свойства и подобрява  функциите на белите кръвни клетки. Ето защо, аминокиселината се смята за имуностимулант. Приемайки продукта Taurine, Вие не само ще подпомогнете представянето си в залата, но и ще повишите защитните сили на организма си.

Начин на употреба: Приемайте 1-3 грама дневно.

Разфасовка: 250 грама

Състав: 100% Taurine

5 MyProtein Taurine 250 гр
Здравейте, както всеки друг таурин - преди и след тренировка по 3 гр.
5 MyProtein Taurine 250 гр
Кога и по колко се пие този таурин?
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Taurine 250 гр

 • Производител: MyProtein
 • Код на продукта: MyP385
 • Наличност: В наличност
23.99 лв
Бърза поръчка