MyProtein Protein Bites 6 х 30 грMyProtein Protein Bites 6 х 30 гр1
MyProtein Protein Bites 6 х 30 гр
36.00 лв
product header
MyProtein Protein Bites 6 х 30 грMyProtein Protein Bites 6 х 30 гр

В съвременното забързано ежедневие, много хора са затруднени да се хранят пълноценно. Има и такива, които пък не могат и не искат да се откажат от сладките изкушения. Да, за бодибилдърите и спортуващите има стотици хранителни добавки, но има дни в които просто не можеш да мъкнеш целия арсенал от шейкъри и съдове. Кажете честно, не Ви ли се е случвало да отидете, или да си тръгнете  от тренировка гладни, защото не сте  успели да намерите  нещо подходящо или нямате  време за хранене на път за залата? Не Ви ли се е искало в този момент, да имате нещо което да хапнете, бързо и лесно?

Представяме Ви протеиновите гризини Protein Bites на MyProtein. Тези изключително вкусни протеинови гризини, съдържат  15 гр протеин във всяка опаковка. Protein Bites са идеален избор за всеки,който иска да повиши приема на белтъци или да замести едно хранене. Те са също така добра алтернатива на протеиновите шейкове, които не можеш да направиш навсякъде и по всяко време.

Характеристики на продукта:

  • Протеинови гризини
  • 15 гр протеин на опаковка
  • 110 калории на опаковка
  • Без допълнителни мазнини и въглехидрати
  • Отличен вкус
  • Лесни за пренасяне
  • Не заемат място


С Protein Bites Вие  приемате  качествени макро- и микро-нутриенти без ненужен товар от мазнини и захари. Освен това, тези протеинови гризини са с великолепен вкус  и задоволяват желанието за вкусно похапване без прием на излишни калории. Protein Bites са изключително  удобни за ползване-не се разливат или разпиляват, не се нуждаят от приготвяне, заемат малко място и можете  да ги носите  със себе си навсякъде. Protein Bites предоставя 15 гр протеин в опаковка, което би помогнало на всеки трениращ да повиши мускулната маса и да подобри формата си. Protein Bites съдържа само 110 ккал. на опаковка, без допълнителни мазнини и въглехидрати, което го прави идеален избор за хора, търсещи ниско калорични заместители на хранене.

Разфасовка: 6 х 30 грама

Състав:

a912b6d03868886f3c8d0fe43c2c2e70

Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Protein Bites 6 х 30 гр

  • Код на продукта: MyProtein Protein Bites 6 х 30 гр
  • Наличност: Изчерпан
36.00 лв