MyProtein L-Leucine 250 грMyP3111
MyProtein L-Leucine 250 гр
25.99 лв
product header
MyProtein L-Leucine 250 грMyP311

Аминокиселините са важни за всеки човек, но са незаменими за хората, които се занимават със спорт. Това е така, защото аминокиселините изграждат протеините. Също така, те съдействат за покачване на мускулната маса и за постигане на релеф, за възстановяването на мускулните тъкани, влияят на настроението, подпомагат  храносмилането, и извършват много други важни за организма функции.

Вижте още:

Една от важните за атлетите аминокиселини е л-левцин. За да си осигурите адекватно количество от нея, е достатъчно да си набавите продукта L-Leucine на MyProtein! Тази хранителна добавка, осигурява висококачествен L-левцин – една от най – анаболните аминокиселини!

Как работи L-Leucine?

  • Увеличава енергийното производство
  • Подпомага мускулния растеж и възстановяване
  • Увеличава вашата издържливост
  • Има антикатаболно действие
  • Стимулира синтеза на протеини
  • Активира mTOR , за изграждане на мускулите


Л-левцин е есенциална аминокиселина, а това означава че организма Ви не може да я произвежда самостоятелно и трябва да си я доставяте от външни източници. Също така, л-евцин е най-разпространената в мускулите,  от трите аминокиселини с разклонена верига (BCAA). Приемайки продукта L-Leucine, Вие си осигурявате подходящо количество л-левцин, който ще помогне за повишаване на протеиновия синтез в тялото Ви. Това означава по – добро протеиново захранване на мускулите Ви, а от там и повишен  мускулен растеж. Аминокиселината л-левцин също така ще предпази вашите мускули след тренировката, от естествените  катаболни процеси, които причиняват  мускулно разграждане. Благодарение на L-Leucine, Вие също ще се възстановявате пълноценно и бързо, както никога до сега.

Л-левцин съдейства също така, за заздравяването на костите, кожата и мускулната тъкан, и подпомага производството на аминокиселината глутамин. Л-левцин със сигурност превъзхожда останалите  аминокиселини, по отношение предизвикването на инсулинова реакция. Аминокиселината  създава условия  за удължено отделяне на инсулин, което води до  по-висок инсулинов анаболен ефект върху тялото. Добавянето на допълнително количество  л- левцин към вашия хранителен режим,  чрез приема на  продукта  L-Leucine, е ефективен начин  за увеличаване  на мускулния растеж и анаболните процеси в  тялото след тренировка.

Без съмнение, L-Leucine е хранителна добавка, която е подходяща за всеки атлет,  желаещ максимална анаболна сила и върховен  мускулен растеж. Дори да смятате, че получавате достатъчно от аминокиселината л-левцин с храната, не забравяйте че сте спортисти – колкото повече л-левцин получавате, толкова повече мускули ще градите. L-Leucine е важна хранителна добавка,  за поддържането  на положителен азотен баланс, а  също така е гаранция, за запазването на мускулите дълго след тренировката.

Начин на употреба: Приемайте 5-10 грама след тренировка.

Разфасовка: 250 грама

Състав: 100% L-Leucine без нищо добавено

4 MyProtein L-Leucine 250 гр
Препоръчвам добавката на всеки който усеща че не усвоява добре белтъчините от храната
4 MyProtein L-Leucine 250 гр
Значително увеличих издръжливоста си в залата, след като започнах да използвам тази неесенциална аминокиселина. Използвам я предимно след тренировка по 10 гр.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein L-Leucine 250 гр

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP311
  • Наличност: В наличност
25.99 лв
Бърза поръчка