MyProtein Impact Whey Protein 5000 грMyP2011
MyProtein Impact Whey Protein 5000 гр
353.00 лв
product header
MyProtein Impact Whey Protein 5000 грMyP201

Суроватъчния протеин е един от най-търсените и предпочитаните, от бодибилдъри и атлети.

Impact Whey Protein е най-продаваният протеин на прах на марката MyProtein. Този продукт доставя единствено висококачествен суроватъчен протеин концентрат и  мощната доза от 82% протеин. Impact Whey Protein е изключително богат източник на суроватъчен протеин концентрат от вегетарианско сладко сирене с най-високата биологична стойност ( BV ) на протеин. Той осигурява пълен спектър от аминокислеини, необходими за развитието и растежа на мускулната тъкан.  

В производствения процес на Impact Whey Protein се използва специална  комбинация от технология на мембранна филтрация и сушене при ниска температура и налягане. Това гарантира запазване на естествената функция на протеина и висока хранителна стойност.

Характеристики на Impact Whey Protein:
  • Висококачествен топ продукт
  • Осигурява повече от 80% протеин на доза
  • Има богат аминокиселинен профил
  • Изключително висока биологична стойност
  • С богат и чудесен вкус
  • Лесно смесване
  • 100 дози


Една от основните ползи на  суроватъчния  протеин, и съответно на Impact Whey Protein  е, че  е един много ефективен начин за предоставяне на тялото с  достатъчно количество незаменими аминокиселини. Суроватъчния  протеин е отличен, пълен източник на протеин, който съдържа всички незаменими аминокиселини. Той също така съдържа прилични количества други несъществени аминокиселини, а още по-важното е, че той осигурява BCAA-аминокиселини с разклонена верига.  Всичко това означава, че Impact Whey Protein е най-добрият източник на протеин за тези, които се стремят  да направят мускулна маса.

Също предимство на суроватъчния протеин е, че в сравнение с други цялостни протеинови източници, той се усвоява  много лесно  от организма, и се абсорбира и използва ефективно. Независимо дали сте бодибилдъри, или се занимавате с друг спорт, Вие със сигурност тренирате усилено. Това поставя под стрес  имунната Ви  система, и затова  трябва да помислите как да я стимулирате. С приема на Impact Whey Protein, това става възможно. Причината за това е, че суроватъчния протеин засилва имунитета, чрез повишаване на нивата на молекула, наречена глутатион. Глутатион е важен антиоксидант, който допринася много за стимулирането на имунната  система.

Суроватъчен протеин, води до по-голяма реакция към инсулина – хормон с анаболна  мощност, който спомага образуването на протеини в мускулните клетки, и следователно, стимулира  повишаването  на мускулната маса, силата, и спортните постижения . Имайки предвид всичко това, можем да заключим, че Impact Whey Protein е висококачествена  протеинова  добавка, с ниско съдържание на мазнини, вкусна и лесно смилаема, подходяща за всички спортисти!

Начин на употреба: Смесете 25 гр с 150-250 мл вода или мляко и приемайте 2-3 пъти дневно.

Разфасовка: 5000 грама

Състав:

20bea40814bf1c15c6f2b16f2463693b

Дозировка
Доза 25 g
Съставки
Въглехидрати 1,5 g
Енергийна стойност 98,3 kcal
Калций 125 mg
Мазнини 1,7 g
Протеини 20,5 g
Холестерол 0,5 mg
5 MyProtein Impact Whey Protein 5000 гр
Продукта е много добър, като разтворимост и вкус е супер.Възстатовява много добре приемам го сутрин и след тренировка.
4 MyProtein Impact Whey Protein 5000 гр
След като изпих един пакет от този 5 кг покачих чиста мускулна маса от 3 кг. Продължавам приема му като добвавка на разнообразното хранене и комбинирам с BCAA.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Impact Whey Protein 5000 гр

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP201
  • Наличност: В наличност
353.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка