MyProtein Grape Seed Extract 100 грMyP1801
MyProtein Grape Seed Extract 100 гр
22.49 лв
product header
MyProtein Grape Seed Extract 100 грMyP180

Антиоксидантите се считат за важни съединения, които имат способността да защитават човешкото тяло от редица болести, включително и раковите. В голяма степен, тези болести се причиняват от  свободните радикали, които се отделят и натрупват или при метаболитните процеси, или заради замърсяването, нездравословната храна, тютюнопушенето и т.н. Антиоксидантите имат силно ограничаващо и неутрализиращо действие, по отношение на свободните радикали. Представяме Ви Grape Seed Extract на MyProtein. Този антиоксидантен продукт съдържа ексктрат от гроздови семена , който е изключително  богат източник на антиоксиданти. Екстракта от гроздови семена обикновено  се извлича от семената, а понякога и от кожата на червеното грозде. Grape Seed Extract  е висококачествена хранителна добавка, оказваща благотворно въздействие върху здравословното състояние на тялото.

Характеристики на Grape Seed Extract:

  • Съдържа полифеноли и други полезни вещества
  • Изключително мощно антиоксидантно действие
  • Влияе положително върху кръвоснабдяването
  • Поддържа и защитава сърдечно – съдовата система
  • Неутрализира клетъчното разрушаване
  • Засилва функциите на имунната система
  • Забавя стареенето на организма


Гроздовите семена, от които се получава екстракта, съдържат голямо количество полифеноли. Полифенолите са мощни антиоксиданти, благодарение на които екстракта от гроздови семки предпазва  клетките и органите  от влиянието  на свободните радикали. Трябва да се отбележи, че  полифенолите са едни от най – силните познати на науката антиоксиданти. Характеризират се с  5 пъти по-силно антиоксидантно действие от витамин С и 2 пъти по – силно от Витамин е. Полифенолите дават способността на екстракта от гроздово семе, да повишава  циркулацията на кръвта. Това подобрява дейността  здравето на сърцето и кръвоносните съдове, като  предотвратява  атеросклерозата.

Ползите от  екстрактът от гроздово семе и съответно от приема на Grape Seed Extract  са много. Екстракта  помага при сърдечно – съдови заболявания, стимулира  имунната система, забавя процесите на стареене и съдейства  за регенерирането на клетките. Отличава се с мощно противовъзпалително и антибактериално действие. Екстракта  от гроздови семена, е един от малкото антиоксиданти, които могат да преминат през  кръвно-мозъчната бариера и да помогнат за предпазването на нервната тъкан и мозъка.

Също така, екстракта спомага за правилното усвояване на мазнините, като инхибира  активността на ензима липаза. По този начин се намалява  усвояването на мазнините, засилва се горенето и се пречи на повторното им натрупване в мастните депа. Екстракта от гроздови семки повишава тонуса и жизнеността на тялото, защото повишава  производството на енергия в клетките. Благодарение на описаните изключително полезни свойства на екстракта от гроздови семки, Grape Seed Extract ще подобри изцяло вашето здравословно състояние.

Начин на употреба: Приемайте 100 милиграма от продукта, смесени с течност, 1 – 2 пъти дневно.

Разфасовка: 100 грама

Състав:

100% Grape Seed Extract без нищо добавено

Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Grape Seed Extract 100 гр

  • Код на продукта: MyP180
  • Наличност: Изчерпан
22.49 лв