MyProtein Creatine Monohydrate 250 грMyP1511
MyProtein Creatine Monohydrate 250 гр
14.99 лв
product header
MyProtein Creatine Monohydrate 250 грMyP151

Продуктите с креатин са изключително популярни сред бодибилдърите, фитнес ентусиастите, и изобщо атлетите, в световен мащаб. Почти всеки бодибилдър, в определен етап е използвал креатинова добавка.  Креатинът е отлично средство да повишите вашата сила, мускулна маса и спортни  постижения. 

Вижте още:

Ако смятате, че вашите тренировки не са достатъчно резултатни, или пък сте в застой, една добра креатинова добавка, може отново да Ви върне в “играта“. Такъв продукт е Creatine Monohydrate на MyProtein.  Creatine Monohydrate не е просто спортна добавка, а  средство за  подобряване на общата производителност на  всеки атлет . Креатин монохидрата  подобрява работоспособността на мускулите, в резултат на  допълнителната  енергия която осигурява.

Ползи от приема на Creatine Monohydrate:

  • Увеличава мускулната мощ и сила
  • Подобрява издържливостта
  • Осигурява изключително ефективен креатин монохидрат
  • Повишава енергийния баланс в тялото
  • Подобрява възстановяването
  • Увеличава спортните постижения


Creatine Monohydrate съдържа във формулата си креатин монохидрат, който се отличава с 20 пъти по-голяма покривна повърхност от стандартният креатин, който повечето подобни добавки Ви осигуряват. Това означава, че приемайки  Creatine Monohydrate, Вие получавате  по-лесен и  по-бърз за усвояване креатин.  Благодарение на това,  няма даусетите страничните ефекти, които обикновения креатин по принцип причинява - стомашен дискомфорт, задържане на вода и подуване. С Creatine Monohydrate Вие получавате само високоефективен креатин монохидрат, без странични примеси.

Защо креатина е толкова популярен сред спортистите? Креатинът е съставна единица предимно на вашите мускулни тъкани и влакна. Той взема активно участие  в производството на молекули АТФ. Може би не знаете, но точно  тези молекули са горивото, което мускулите Ви  използват по време на интензивно физическо натоварване. Колкото повече креатин се намира във вашите мускули, толкова повече АТФ се генерира.А по – голямото количество произведен АТФ, означава повече енергия за мускулите. Това ще Ви помогне да получите експлозивна мощ и повишена издържливост. Също така, креатин монохидрата в Creatine Monohydrate, ще Ви помогне да се възстановявате по – бързо и ефективно.

Когато тренирате в мускулите се отделя млечна киселина, която причинява мускулна треска. Креатин монохидрата има способността да ограничава това натрупване. Ето защо, приемайки Creatine Monohydrate Вие ще сте защитени от мускулни болки след тренировката. Освен това, креатин монохидрат подобрява концентрацията и умствената дейност и повишава синтеза на протеини. С този продукт, Вие ще успеете да изградите масивна мускулна маса, която ще се запази дълго след тренировката. Creatine Monohydrate е решението за всеки атлет, който иска да подобри представянето си в залата!

Начин на употреба: Приемайте по 5 грама преди тренировка. В нетренировъчни дни 5 грама сутрин на гладно.

Разфасовка: 250 грама

Състав:

100% Creatine Monohydrate

Amount per serving: 5g Creatine Monohydrate

4 MyProtein Creatine Monohydrate 250 гр
Креатинът е много добър за хора които имат чувство на умора. Дава сила и издръжливост.
4 MyProtein Creatine Monohydrate 250 гр
Взех една бройка да опитам. Определено на втората седмица усетих повече енергия.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Creatine Monohydrate 250 гр

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP151
  • Наличност: В наличност
14.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359