ПОРЪЧАЙ С КОД "BLACK15" И ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ.
MyProtein Creapure Creatine Monohydrate 500 грMyP1471
MyProtein Creapure Creatine Monohydrate 500 гр
49.99 лв
product header
MyProtein Creapure Creatine Monohydrate 500 грMyP147

Понякога е трудно да се прецени, дали приемаме правилната хранителна добавка. Има толкова много на пазара, а всеки спортист се нуждае от специфична помощ. Продуктите с креатин са изключително популярни сред бодибилдърите, фитнес ентусиастите, и изобщо атлетите, в световен мащаб. Почти всеки бодибилдър, в определен етап е използвал креатинова добавка.  Креатинът е отлично средство да повишите вашата сила, мускулна маса и спортни  постижения. Ако смятате, че вашите тренировки не са достатъчно резултатни, или пък сте в застой, една добра креатинова добавка, може отново да Ви върне в “играта“. И като говорим за добра креатинова добавка, Ви представяме Creapure Creatine Monohydrate на MyProtein! Този продукт  осигурява чист креатин монохидрат - CREAPURE . Това е много ефективен креатин монохидрат, произведен в германската лаборатория AlzChem Trostberg GmbH и изчистен от всякакви примеси.

Ползи от приема на  Creapure Creatine Monohydrate:

  • Повишава мускулната мощ и сила
  • Увеличава издържливостта
  • Осигурява най – ефективния креатин монохидрат
  • Повишава енергията
  • Подобрява възстановяването
  • Увеличава спортните постижения


Creapure Creatine Monohydrate съдържа във формулата си микронизиран креатин монохидрат, който се отличава с 20 пъти по-голяма покривна повърхност от стандартният креатин, който повечето подобни добавки Ви осигуряват. Това означава, че приемайки Creapure Creatine Monohydrate, Вие получавате  по-лесен и  по-бърз за усвояване креатин.  Благодарение на това,  няма даусетите страничните ефекти, които обикновения креатин по принцип причинява - стомашен дискомфорт, задържане на вода и подуване. С Creapure Creatine Monohydrate Вие получавате само високоефективен креатин монохидрат, без странични примеси.

Защо креатина е толкова популярен сред спортистите? Креатинът е съставна единица предимно на вашите мускулни тъкани и влакна. Той взема активно участие  в производството на молекули АТФ. Може би не знаете, но точно  тези молекули са горивото, което мускулите Ви  използват по време на интензивно физическо натоварване. Колкото повече креатин се намира във вашите мускули, толкова повече АТФ се генерира.А по – голямото количество произведен АТФ, означава повече енергия за мускулите. Това ще Ви помогне да получите експлозивна мощ и повишена издържливост. Също така, креатин монохидрата в Creapure Creatine Monohydrate, ще Ви помогне да се възстановявате по – бързо и ефективно.

Когато тренирате в мускулите се отделя млечна киселина, която причинява мускулна треска. Креатин монохидрата има способността да ограничава това натрупване. Ето защо, приемайки Creapure Creatine Monohydrate Вие ще сте защитени от мускулни болки след тренировката. С този продукт, Вие ще успеете да изградите масивна мускулна маса, която ще се запази дълго след тренировката. Creapure Creatine Monohydrate е решението за всеки атлет, който иска да подобри представянето си в залата!

Начин на употреба: Приемайте по 5 грама преди тренировка. В нетренировъчни дни 5 грама сутрин на гладно.

Разфасовка: 500 грама

Състав:

100% Creatine Monohydrate (Creapure®)

Amount per serving:
5g Creatine Monohydrate (Creapure®)

Дозировка
Доза 5 g
Съставки
Креатин монохидрат 5 g
5 MyProtein Creapure Creatine Monohydrate 500 гр
Качих 8 килограма за 1 месец, направо зверска работа
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Creapure Creatine Monohydrate 500 гр

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP147
  • Наличност: В наличност
49.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359