MyProtein Creapump 750 грMyP4451
MyProtein Creapump 750 гр
49.00 лв
product header
MyProtein Creapump 750 грMyP445

Представяме Ви предтренировъчния продукт Creapump на MyProtein, предназначен за всеки, който иска да повиши нивото на енергията в тялото си и да преодолява всяко предизвикателство в залата. Creapump представлява комбинация от креатин, аминокиселини и въглехидрати – съставки, които ще Ви помогнат да тренирате по – интензивно,  за по-дълъг  период от време. Благодарение на този продукт, ще се наслаждавате на невероятно мускулно напомпване. Creapump съдържа микс  от въглехидрати, който  е избран за да подпомага усвояването на аминокиселините - таурин, аргинин алфа-кетоглутарат и цитрулин малат. Чрез Creapump Вие ще изглеждате и ще се чувствате отлично, а също така ще преливате от сила по време на всяка тренировка. Creapure осигурява най-чистата форма на креатин монохидрат – микронизирания.

Предимства на Creapump:

  • Увеличава обема на мускулите
  • Повишава издържливостта
  • Генерира допълнителна енергия
  • Осигурява мощ и сила
  • Съдейства за мускулното напомпване
  • Подобрява и ускорява възстановяването


Всеки бодибилдър и спортист, може да се възползва от отличните качества на Creapump. Продукта съдържа микронизиран креатин монохидрат, който ще Ви осигури огромен прилив на енергия по време на тренировка, за да сте в състояние да извършвате повече повторения. Креатина се синтезира по естествен начин от вашето тяло, но на спортистите е нужен в по – големи количества, което се постига с помощта на добавки. Когато приемате Creapump, креатин монохидрата достига до мускулите Ви, където се превръща във фосфокреатин. Той се използва за производството на АТФ. Креатина се съхраняват и се превръща в ATФ – горивото,  което вашите мускули използват когато тренирате.

Но освен че ще Ви осигури  изобилие от енергия, Creapump  ще подпомогне вашето максимално възстановяване, благодарение действието на креатин монохидрата. Също така, креатина ще Ви предпази от болки в мускулите и ще повиши значително обема на вашите мускули. Друга важна съставка във формулата на Creapump е аминокиселината аргинин, в нейната форма – аргинин алфа-кетоглутарат. Аргинин повишава производството на NO в кръвоносните съдове. Това увеличава обема им, като в резултат на това се увеличава кръвния приток.  Разширените кръвоносни съдове осигуряват повече кръв към мускулите, като по този начин подобряват тяхното захранване. Именно азотния оксид ще Ви даде мускулното напомпване, за което повечето бодибилдъри само мечтаят!

Creapump е високоефективна добавка, от която можете да се възползвате, независимо дали се занимавате с бодибилдинг, или тренирате някакъв спорт. Продукта повишава енергията, което пък ще Ви помогне да тренирате повече време. Това води до значително повишаване на чистата мускулна маса. Ако търсите добавка която наистина ще Ви разтърси, значи е време да опитате Creapump!

Начин на употреба: Приемайте 1 доза преди тренировка.

Разфасовка: 750 грама

Състав:

myprotein_creapump-sf

Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Creapump 750 гр

  • Код на продукта: MyP445
  • Наличност: Изчерпан
49.00 лв