MyProtein Acetyl L-Carnitine 250 грMyP4081
MyProtein Acetyl L-Carnitine 250 гр
53.49 лв 69.00 лв
product header
-22% MyProtein Acetyl L-Carnitine 250 грMyP408

Всеки който се е сблъсквал с излишните килограми, знае колко е трудно да се отървеш от тях и колко усилия трябва да се положат в тази насока. Ако се нуждаете от помощ, можете да използвате продукта  Acetyl L-Carnitine на MyProtein. Тази специална  хранителна добавка, може да съдейства за транспортирането на излишните  мазнини вън от мастните депа  и да засили изгарянето им. Acetyl L-Carnitine е чудесно допълнение към всеки хранителен и тренировъчен режим. Този мощен фет бърнър не само повишава горенето на мазнините, но и значително подобрява фокуса и концентрацията, за да можете да дадете най – доброто от себе си. Освен това, Acetyl L-Carnitine може да влезе в ролята на антиоксидант.

Действие на Acetyl L-Carnitine:

  • Засилва горенето на мазнините
  • Подобрява концентрацията и фокуса
  • Увеличава енергийните нива
  • Повишава издържливостта
  • Повишава мисловната дейност
  • Има антиоксидантен ефект


Acetyl L-Carnitine е произведен на основата на така известния Л-карнитин и по – точно неговата форма -  Ацетил Л-Карнитин.  Той всъщност представлява  форма на аминокиселината Л-Карнитин, и се характеризира с доста полезни свойства, от които могат да се възползват хората които искат да отслабнат, а също така и спортистите. Най – специалното “умение“ на Ацетил Л-Карнитина  е това, да  осигурява транспортирането на мастните киселини вън от  мастните депа, до митохондриите на клетките. Именно там, те се изгарят за енергия. Ацетил Л-Карнитин  оказва изключително стимулиращ ефект върху изгарянето на мазнините, дори без да правите ежедневни изтощителни тренировки. Все пак, ако искате максимален ефект, правилото е да комбинирате продукта с повече движение и диета.

Ацетил Л-Карнитина  оказва положително въздействие върху мозъка. Това е единствената форма на Л-Карнитина,  която може да бъде усвоявана  от мозъка. Ето защо, Ацетил-L-Карнитин съдейства  за по-доброто функциониране на мозъка, като подобрява изцяло мисловната дейност. Приемът на тази форма на Л-Карнитина,  може значително да подобри способността за концентрация и фокусиране. Ацетил Л-Карнитин  има благотворно  въздействие върху нервната система, а също така скъсява времето за възстановяване след тежки физически натоварвания.

Ацетил Л-Карнитин има много полезно въздействие върху някои хормони – това свойство е от полза на бодибилдърите. Той може да стимулира производството на лутенизиращия хормон и на тестостерона. Освен това, Ацетил Л-Карнитин участва активно в метаболизма на въглехидратите и протеините. Приема на продукта Acetyl L-Carnitine може значително да подобри представянето Ви в залата. Освен това, с помощта му можете да се отървете от излишните мазнини. Acetyl L-Carnitine действително оказва положителен ефект върху способността за съсредоточаване, което също ще Ви бъде от полза като спортисти!

Начин на употреба: Смесете една пълна супена лъжица в около 50 мл. вода и приемайте 2 - 3 пъти дневно.

Разфасовка: 250 грама

Състав:

100% Acetyl L Carnitine, без нищо добавено

 

4 MyProtein Acetyl L-Carnitine 250 гр
Продуктът работи но ми е малко неудобен на прах. Замислям се другият път да си взема на таблетки, но пък ще ми струва повече.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Acetyl L-Carnitine 250 гр

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP408
  • Наличност: В наличност
69.00 лв
53.49 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359