MUTANT Mutant Pro 900 грMUTANT Mutant Pro 900гр1
MUTANT Mutant Pro 900 гр
66.00 лв
MUTANT Mutant Pro 900 грMUTANT Mutant Pro 900гр

Mutant Pro помага за голямото добиване на повече  аминокиселини и за по- голямото им поглъщане от мускулите тъкани.

Mutant Pro снабдява вашите мускули с 10 пълни източника на протеин.Този класен и висококачествен протеин е създаден за да изгради по идеален начин вашата мускулатура.Известно е , че една от най-важните хранителни добавки за всеки трениращ  спортист, билдър или атлет , безспорно е протеинът.

Белтъчините са изградени от аминокиселини, представляващи елементите отговорни за формирането, нарастването и възстановяването на мускулните влакна.За да се натрупа голямо количество мускулна маса и след това тя да бъде напълно запазена  трябва тялото да приема протеин и аминокиселинипрез целия ден.

Mutant Pro е най- ефикасната и ефективна  протеинова матрица .Позволете на вашите мускули да открият качеството.

Всяка една доза от този продукт носи 54 грама протеин и 11.4 грама разклонение аминокиселини, както и е добавен 10 грама глутамин .

Mutant Pro е нововъведена формула и цели както качество така и добър вкус. Погрижете се за вашите мускули да приемат правилните протеини.Осигорете протеин и аминокиселини всеки ден и подобрете мускулната маса и размери.

Разфасовка: 900 гр
 

5 MUTANT Mutant Pro 900 гр
Добра комбинация е , като за маса е добре да се комбинира с креатинова матрица. А най-добре и с двете - креатинова матрица и BCAA.
5 MUTANT Mutant Pro 900 гр
Понеже съм по събрал едни пари тука та търса да си направа едно стакче за маса и този продукт ме грабва. Дали ще е добре в комбинация с BCAA на прах + Креатин или креатинова матрица ?

Напишете отзив

    Лош           Добър

MUTANT Mutant Pro 900 гр

  • Производител: MUTANT
  • Код на продукта: MUTANT Mutant Pro 900гр
  • Наличност: В наличност
  • 66.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359