MUTANT Mutant Pro 900 грMUTANT Mutant Pro 900гр1
MUTANT Mutant Pro 900 гр
66.00 лв
Цена: 66.00 лв
MUTANT Mutant Pro 900 грMUTANT Mutant Pro 900гр

Mutant Pro помага за голямото добиване на повече  аминокиселини и за по- голямото им поглъщане от мускулите тъкани.

Mutant Pro снабдява вашите мускули с 10 пълни източника на протеин.Този класен и висококачествен протеин е създаден за да изгради по идеален начин вашата мускулатура.Известно е , че една от най-важните хранителни добавки за всеки трениращ  спортист, билдър или атлет , безспорно е протеинът.

Белтъчините са изградени от аминокиселини, представляващи елементите отговорни за формирането, нарастването и възстановяването на мускулните влакна.За да се натрупа голямо количество мускулна маса и след това тя да бъде напълно запазена  трябва тялото да приема протеин и аминокиселинипрез целия ден.

Mutant Pro е най- ефикасната и ефективна  протеинова матрица .Позволете на вашите мускули да открият качеството.

Всяка една доза от този продукт носи 54 грама протеин и 11.4 грама разклонение аминокиселини, както и е добавен 10 грама глутамин .

Mutant Pro е нововъведена формула и цели както качество така и добър вкус. Погрижете се за вашите мускули да приемат правилните протеини.Осигорете протеин и аминокиселини всеки ден и подобрете мускулната маса и размери.

Разфасовка: 900 гр
 

5 MUTANT Mutant Pro 900 гр
Добра комбинация е , като за маса е добре да се комбинира с креатинова матрица. А най-добре и с двете - креатинова матрица и BCAA.
5 MUTANT Mutant Pro 900 гр
Понеже съм по събрал едни пари тука та търса да си направа едно стакче за маса и този продукт ме грабва. Дали ще е добре в комбинация с BCAA на прах + Креатин или креатинова матрица ?

Напишете отзив

    Лош           Добър

MUTANT Mutant Pro 900 гр

  • Производител: MUTANT
  • Код на продукта: MUTANT Mutant Pro 900гр
  • Наличност: В наличност
  • 66.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359