MUTANT AMINO 300 таблеткиMUTANT AMINO 300 капсули1
MUTANT AMINO 300 таблетки
54.00 лв
MUTANT AMINO 300 таблеткиMUTANT AMINO 300 капсули
Аминокиселините са главните градивни елементи на организма, а също и източници на енергия. Ако тялото не получава  достатъчно аминокиселини от храната, то  веднага започва да  разгражда протеините от  мускулна тъкан. Това е много неприятно за бодибилдърите и спортистите, и се нарича катаболизъм. Ето защо, спортистите и бодибилдърите трябва да бъдат сигурни че получават достатъчно аминокиселини, като най – доброто решение за това е приема на подходяща аминокиселинна добавка. Представяме Ви продукта AMINO, произведен от MUTANT, който съдържа уникален комплекс от активни вещества, стимулиращ изграждането  на чиста мускулна маса.

60

Действие на AMINO:
 • ВСАА, орнитин,аргинин,глицин и суроватъчен хидролизат
 • Осигурява 2000 мг висококачествени аминокиселини на порция
 •  Съдейства за  изграждането на чиста мускулна маса
 • Намалява  времето за възстановяване
 • Повишава мускулната издържливост
 • Има антикатаболен ефект
 • Съдейства за изгарянето на мазнините

Едни от най – важните хранителни вещества за мускулите Ви са ВСАА-аминокиселините с разклонена верига (L-Валин, L-Изолевцин и L-Левцин) . AMINO Ви осигурява тези важни аминокиселини. ВСАА са получили  името си заради уникалната им разклонена химическа структура. Те представляват  незаменими аминокиселини, което означава, че тялото Ви  не може да ги произвежда, а  трябва да се получават отвън. Приема на AMINO ще Ви гарантира, че получавате достатъчно от тези ценни аминокиселини. ВСАА стимулират развитието на мускулите, и правят  по-лесно и бързо възстановяването им. В последно време,  BCAA са били изследвани, и доказателствата са безспорни – те притежават мощни антикатаболни свойства. Също така, ВСАА аминокиселините осигуряват на мускулите енергия.

AMINO съдържа и аминокиселината аланин, която работи чрез увеличаване на производството на карнозин. Последния буферира водородни молекули, които се отделят по време на тренировка и по този начин нормализира нивото на рН на мускулите. Аминокиселината аланин може значително да повиши  издръжливостта  и да подпомогне процеса на възстановяване на мускулите. Една от задачите на аланина във формулата на AMINO, е да намали времето за възстановяване  между тренировките. Освен това, аланина има способността да повишава интензивността на тренировката  и може да доведе до повишаване на мускулния растеж.

AMINO съдържа и друга важна за спортистите аминокиселина - Л-аргинин. Аргинин е прекусор на азотния оксид, който има съдоразширяващи  свойства. Благодарение на това, азотния оксид подобрява кръвоснабдяването на мускулите, като по този начин повишава техния обем. Освен това, аминокиселината аргинин повишава производството на растежния хормон и нивото на инсулин в тялото. AMINO осигурява и аминокиселина Л-глутамин. Тя също подкрепя пълноценното възстановяване и предпазва мускулите от катаболен разпад. Глутамин е силен имуностимулатор и регулира киселинния баланс в организма.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза-2 капсули от продукта, 2 пъти на ден.

Разфасовка: 300 таблетки

Състав:

chart_typicalaminoacidsper2caplets

Напишете отзив

    Лош           Добър

MUTANT AMINO 300 таблетки

 • Производител: MUTANT
 • Код на продукта: MUTANT AMINO 300 капсули
 • Наличност: В наличност
 • 54.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359