MuscleTech Ultra-Pure Creatine 300 грMuscleTech Ultra-Pure Creatine 300 гр1
MuscleTech Ultra-Pure Creatine 300 гр
34.00 лв
product header
MuscleTech Ultra-Pure Creatine 300 грMuscleTech Ultra-Pure Creatine 300 гр

От 1970 г. насам, креатин монохидрат се превърна в основна добавка  за културисти, спортисти и фитнес ентусиасти. Той се предлага в голямо разнообразие от форми, включително смеси напитки, таблетки и дори енергийни барове.  Creatine  ultra на Muscletech, е добавка съдържаща креатин монохидрат,  предназначена да помогне за постигането на максимален  мускулен растеж, и експлозивна мускулна сила – нещо към което се стреми всеки, посещаващ фитнес залата. За тези които са недоверчиви към всеки продукт  ще кажем, че  в шест-седмично проучване, проведено във  водещ университет, индивидите приемали  Creatine ultra, качили повече чиста мускулна маса  от другите, приемали плацебо. Creatine ultra е идеален за тези, които търсят висококачествена  и ефективна  креатинова  формула.

Ползи от приема на Creatine  ultra:

 

  • Подобряване на физическата активност
  • Повишаване на енергията в мускулите
  • Потискане на мускулната умора
  • Повече чиста мускулна маса
  • Експлозивна сила
  • Бързо възстановяване след тренировка


Благодарение на ултра чистия креатин монохидрат който съдържа, Creatine  ultra подобрява работата на мускулите, осигурява   допълнителна енергия, и  дава възможност да се възстановите  по-бързо. Тази допълнителна енергия намалява мускулната умора, и Ви позволява  да тренирате по – дълго време на максимални обороти, за една наистина резултатна тренировка. Как е възможно това?  Креатин монохидрат  играе важна роля в процеса на генериране на енергия. Креатин монохидрат дарява своята фосфатна молекула,  за възстановяването на   АТФ – основното гориво за мускулите.

ultra pure creatine muscletech

Следователно, колкото повече креатин монохидрат  имате в тялото, толкова повече енергия ще генерирате, и толкова по – ефективно ще тренирате. Креатин  монохидрат кара  мускулните  клетки да се надуват. Това означава, че те ще получават повече  вода и други хранителни вещества,  за  максимален растеж  и  бързо възстановяване. С Creatine  ultra, вашите мускули не само ще изглеждат, но и в действителност ще бъдат по – големи и по – плътни, а също и по – заредени с енергия. Поради бързото освобождаване на енергия, предоставена от креатин монохидрат, Creatine  ultra е чудесен продукт за всеки, който иска да увеличи мускулната маса и тонус, и да  повиши общата си производителност  в залата.

Начин на употреба:  Зареждаща фаза (1-ва седмица): Осигурете по една доза (1 чаена лъжичка) креатин за всеки 15 килограма телесно тегло.

Разфасовка: 300 гр

Състав:

100- Ultra-Pure Creatine Muscletech-500x500

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 60
Съставки
Креатин монохидрат 5 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

MuscleTech Ultra-Pure Creatine 300 гр

  • Производител: MuscleTech
  • Код на продукта: MuscleTech Ultra-Pure Creatine 300 гр
  • Наличност: В наличност
34.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359