MuscleTech Ultra Premium Amino 7000 324 таблеткиMuscleTech Ultra Premium Amino 7000 324 таблетки1
MuscleTech Ultra Premium Amino 7000 324 таблетки
93.00 лв
product header
MuscleTech Ultra Premium Amino 7000 324 таблеткиMuscleTech Ultra Premium Amino 7000 324 таблетки

Бодибилдинга  е предизвикателство, което изисква много умствена и физическа енергия. Поради високата интензивност на тренировките, и физическото натоварване, може да са Ви необходими аминокиселинни добавки. Те  могат да Ви помогнат да подобрите структурата на тялото си, както и шансовете Ви за високи резултати и постигане на целите. Представяме Ви аминокиселинната добавка  Ultra Premium Amino 7000, на Muscletech. Този продукт  доставя мощна комбинация от над 7000 мг, състояща се от висококачествени съществени и несъществени  аминокиселини, в подкрепа на синтеза на протеини, както и някои важни протеин, включително суроватка.

Характеристики на продукта Ultra Premium Amino 7000:

 

  • Бързо абсорбиране за светкавичен ефект
  • Повишава протеиновия синтез
  • Лесни за употреба таблетки
  • Подпомага възстановяването на мускулите
  • Съдейства за изграждане на чиста мускулна маса


Аминокиселините могат да бъдат полезни за занимаващите се с  бодибилдинг, защото те може да помогнат  за намаляване на нежеланите ефекти на силовата  тренировка, като например да  намалят  чувството  на болезненост, причинено от вдигането  на тежест. След тези тренировки, мускулната тъкан неминуемо се уврежда, и задължително трябва да се ремонтира и възстанови, преди да може да расте. Аминокиселините могат  да помогнат  за ускоряване на този процес.  Тялото ремонтира мускулната  тъкан и създава нова, чрез процес  известен като синтез  на мускулен  протеин.  Аминокиселинните   добавки могат да подпомогнат и увеличат темповете на този важен процес.

Безспорно, фактите показват, че аминокиселините  взети впод формата на добавка, могат  да осигурят  широка гама от полезни  ефекти, както и да подобрят  общото здравословно състояние. Във формулата на Ultra Premium Amino 7000, освен аминокиселините, има и протеинова бленда, включваща  хидролизиран лакталбумин, хидролизиран суроватъчен протеин изолат, и млечен протеин изолат. Протеините са необходими, за да се намали загубата на мускули, за увеличаване на мускулната маса и съхранение на енергията. Заедно, аминокиселините и протеините в Ultra Premium Amino 7000 изграждат мускулите, ускоряват  възстановяването,  и подобряват  производителността.

Начин на употреба: Приемайте по  една доза (4 таблетки) с чаша вода дневно. За постигане на максимални резултати приемайте по 1 доза  два пъти на ден.

Състав:
premium amino 7000 systav

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

MuscleTech Ultra Premium Amino 7000 324 таблетки

  • Производител: MuscleTech
  • Код на продукта: MuscleTech Ultra Premium Amino 7000 324 таблетки
  • Наличност: В наличност
93.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359