MuscleTech Push 10MuscleTech Push 101
MuscleTech Push 10
105.00 лв
product header
MuscleTech Push 10MuscleTech Push 10

Всеки бодибилдър иска повече енергия издържливост, да може да прави повече повторения, да тренира по – интензивно, и в крайна сметка да постига по – добри резултати. Ако и Вие сте от тях, можете да постигнете всичко това с продукта Push 10 на Muscle Tech. Това е иновативен, револйционен,  предтренировъчен  амплифаер, който е създаден за да повишава силата и издържливостта Ви по време на тренировка, позволявайки Ви да давате най – доброто от себе си. Това е мощен продукт  за тези от Вас, които искат да повишат  енергията си незабавно,  и да изведат тренировките си на по – високо ниво.

muscletech-push10-banner

Защо да изберете Push 10?

 

  • Увеличава  силата Ви с цели 10,5%, и то веднага
  • Повишава мускулната Ви издържливост с 21%
  • Увеличава производителността Ви
  • Прави тренировките по – интензивни
  • Съдържа бета-аланин
  • Без стимуланти и пълнители


Push 10 предлага впечатляващ списък от клинично доказани съставки: Gakic  е едно от най-големите постижения на MuscleTech. Тя е патентована смес от сол аргинин, глицин , кетоизокапроева киселина калций. Gakic  повишава  цялостната мускулна  производителност чрез забавяне на мускулната умора по време на ранните етапи на анаеробните  динамични  упражнения.  Освен това, той го прави, без да причинява  отрицателни странични ефекти; Waxy Maize, или Восъчна царевица, която е  бавно смилаем  въглехидрат, без  монозахариди. Тя променя метаболитните  реакции на тялото, при  продължителни  упражнения, като неутрализира първоначалния скок в нивата на кръвната захар и инсулина, а едновременно с това, увеличава разграждането на мазнините.

Не може да не се отбележи и Бета-аланина. Той е неесенциална аминокиселина, която  има пряк ефект върху мускулната сила, мощност и маса. Тя  забавя мускулната умора, така че можете да тренирате по-интензивно  за по-дълго време. Push10 не съдържа стимуланти,  или забранени вещества. Това значително намалява  риска странични  ефекти при неговия прием, а Вие ще  можете да  тренирате, без чувство на тревожност и превъзбуда.  Всичко това със сигурност прави Push 10 една от най – добрите и ефективни предтренировъчни формули!

Начин на употреба: Препоръчва се употребата на  ½ лъжичка (1 порция) от продукта, с 250 мл. вода. В зависимост от поносимостта Ви към съставките, може да увеличи дозата до 2 порции, или да намалите  дозата до това, което отговаря на вашите индивидуални нужди. Взимайте  Push10 най-малко 45 минути преди тренировка, за да оптимизирате  резултатите си. Никога не приемайте повече от препоръчаното  на етикета.

Състав:

Muscletech_Pusch10f

 

 

 

 

 

 

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

MuscleTech Push 10

  • Производител: MuscleTech
  • Код на продукта: MuscleTech Push 10
  • Наличност: В наличност
105.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359