MuscleTech Premium Mass Gainer 5450 грMuscletech Premium Mass Gainer 5450 гр1
MuscleTech Premium Mass Gainer 5450 гр
135.00 лв
MuscleTech Premium Mass Gainer 5450 грMuscletech Premium Mass Gainer 5450 гр

Muscletech Premium Mass Gainer е продукт, който ще Ви помогне да увеличите поне двойно Вашите мускули. С него ще успеете да увеличите Вашата маса, както и да станете много по-силни. С този невероятен продукт ще ускорите драстично времето за възстановяване, от което Вашето тяло се нуждае след интензивна и напрегната тренировка. Premium Mass Gainer включва в себе си BCCA, важни минерали, глутамин и други полезни съставки.

Muscletech е компания, която е сред лидерите в производството на спортни хранителни добавки в световен мащаб. Това е марката номер 1 по продажби на американския пазар. За пореден път тя Ви предоставя уникален по вида си продукт, който ще Ви бъде от изключително голяма полза по време на Вашите тренировки. Това е Premium Mass Gainer. Той преспокойно може да бъде определен като една от последните иновации, които екипът от професионалисти на Muscletech е създал специално за Вас.

Premium Mass Gainer  е уникална изграждаща маса формула. Тя е възможно най-ефективния начин за бодибилдърите, атлетите, и всички трениращи да получат най-необходимите нутриенти и съставки, които да им позволят да изградят една много по-здрава и силна мускулна маса. От компанията-производител Ви гарантират, че този продукт не само, че наистина действа, но също така идва в разновидности от два изключително приятни и напълващи устата със слюнка вкуса. Така Вие ще искате още и още от този артикул!

Premium Mass Gainer е перфектният избор за всеки бодибилдър, професионален атлет или тежко трениращ човек. Той ще Ви предостави необходимите допълнителни калории, от които се нуждаете, за да постигнете сериозните Ви цели по време на тренировка. Формулата е научно получена и съдържа специални съставки, които ще Ви помогнат да увеличите размера на Вашите мускули, както и Вашата сила.

С този уникален продукт ще натрупате повече маса, повече здравина и най-вече ще се възстановявате по-бързо и ефективно след тренировка. Лесен е за прием по всяко време на деня. За най-добри резултати, екипът на Muscletech препоръчва да го употребявате между храненията Ви, както и преди лягане. Вкусът на Muscletech Premium Mass Gainer е абсолютно невероятен. Този продукт може да бъде смесен с мляко или вода, за още по-лесен прием. Доверете му се и направете правилната крачка по пътя за по-голяма мускулна маса!

Употреба : Eдна до две мерителни лъжици дневно, разтворени в 350-500 мл вода или мляко. Най – добре да се ползва сутрин след ставане и след тренировка.

Разфасовка: 5450 гр

Състав:
muscle_tech_premium_mass_gainer-sf

5 MuscleTech Premium Mass Gainer 5450 гр
Каква трябва да е водата,защото в студена вода не се разтваря?
5 MuscleTech Premium Mass Gainer 5450 гр
Каква е дозата,кога и как се взема при положение че тежа 60кг . ?
5 MuscleTech Premium Mass Gainer 5450 гр
Как е в комбинация с креатина на MUCLETECH - CELL TECH ?

Напишете отзив

    Лош           Добър

MuscleTech Premium Mass Gainer 5450 гр

  • Производител: MuscleTech
  • Код на продукта: Muscletech Premium Mass Gainer 5450 гр
  • Наличност: В наличност
  • 135.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359