MuscleTech Platinum Test Booster 60 капсулиMuscleTech Platinum Test Booster 60 капсули1
MuscleTech Platinum Test Booster 60 капсули
70.00 лв
product header
MuscleTech Platinum Test Booster 60 капсулиMuscleTech Platinum Test Booster 60 капсули

Хормона естостерон винаги е бил на почит сред спортисти и бодибилдъри. И това съвсем не е случайно, тъй като този хормон осигурява мощта и издържливостта, които са нужни за постигане на най-добрите резултати и изграждането на чиста мускулна маса. Тестостерона започва да се покачва през пубертета, с което се обясняват  бързото повишаване на височината и теглото, характерни за  младежите  по това време. Имайки в предвид функциите на хормона, можем да обясним безспорния факт, че атлетите с по-високи нива на този хормон, постигат значително по-добри резултати.

За съжаление на мъжете,след 40 годишна възраст, се наблюдава спад в нивата на тестостерона. Независимо от възрастта, почти всеки атлет се стреми и търси начини, за повишаване нивата на този анаболен хормон. Много спортисти използват стероиди за тази цел, игнорирайки отрицателните ефекти от тях. Хубавото е, че има начин да повишите естествено производството на тестостерон, използвайки продукта  Platinum Test Booster на MuscleTech. Това е мощна хранителна добавка, която стимулира производството на по-големи количества тестостерон в организма.

Действие на Platinum Test Booster:

  • Повишава естественото производство на тестостерон
  • Повишава мощта
  • Увеличава енергията и издържливостта
  • Подпомага метаболизма
  • Съдейства за изграждане на чиста мускулна маса


Platinum Test Booster  съдържа Saw Palmetto-растение, което се счита за заместител на стероидите, при атлети  които искат да увеличат мускулната маса. Причината за това е, че растението  оказва положително влияние върху тестостерона-един от хормоните, отговарящи за насърчаване на мускулна маса. Продукта е формулиран с бор цитрат, увеличаваща значително свободните (активни) нивата на тестостерона и намаляваща нивата на естрадиол след само седем дни прием. Борът е от голямо значение и  за изграждането на мускулите, което го прави важна добавка за активно спортуващите хора, а най-вече за мъжете спортисти, защото има способността да повишава нивото на тестостерона.

Platinum Test Booster  съдържа уникална комбинация от Bladdenwrack, Vitis Vinifera. Също така е добавена и Passiflora incarnata в прецизно количество, за да се увеличи тестостерона в близост до максималните физиологични нива. Platinum Test Booster също съдържа ефективната комбинация от Rhodiola crenulata и Гинко билоба, за да се поддържа върховно тестостероново съотношение  и да се регулират прецизно нивата на кортизола след интензивен тренировъчен режим. Множеството клинични изследвания доказват, че никой друг тестостеронов бустер  не може да ви даде по-добра производителност и резултати от Platinum Test Booster!

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули веднъж дневно. Не приемайте повече от 2 капсули за 24 часов период.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

1234567890-800x800

Напишете отзив
    Лош           Добър

MuscleTech Platinum Test Booster 60 капсули

  • Производител: MuscleTech
  • Код на продукта: MuscleTech Platinum Test Booster 60 капсули
  • Наличност: В наличност
70.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359