MuscleTech Platinum Micronised Creatine 400 грMuscleTech Platinum Micronised Creatine 400 гр1
MuscleTech Platinum Micronised Creatine 400 гр
35.00 лв
product header
MuscleTech Platinum Micronised Creatine 400 грMuscleTech Platinum Micronised Creatine 400 гр

Креатинът е отлично средство да повишите вашата сила, мускулна маса и спортни  постижения. Ако смятате, че вашите тренировки не са достатъчно резултатни, или пък сте в застой, една добра креатинова добавка, може отново да Ви върне в “играта“. Такъв продукт е  Platinum Micronised Creatine на MuscleTech.  Той ще Ви оситури микронизиран креатин монохидрат. Platinum Micronised Creatine не е просто спортна добавка, а  средство за  подобряване на общата производителност на  всеки атлет. Креатин монохидрата  подобрява работоспособността на мускулите, в резултат на  допълнителната  енергия която осигурява.

Действие на Platinum Micronised Creatine:

  • Увеличава мускулната мощ и сила
  • Подобрява издържливостта
  • Осигурява изключително ефективен креатин монохидрат
  • Повишава енергийния баланс в тялото
  • Подобрява възстановяването
  • Увеличава спортните постижения


Platinum Micronised Creatine съдържа във формулата си креатин монохидрат, който се отличава с 20 пъти по-голяма покривна повърхност от стандартният креатин, който повечето подобни добавки Ви осигуряват. Това означава, че приемайки Platinum Micronised Creatine, Вие получавате  по-лесен и  по-бърз за усвояване креатин.  Благодарение на това,  няма да усетите страничните ефекти, които обикновения креатин по принцип причинява - стомашен дискомфорт, задържане на вода и подуване. С Platinum Micronised Creatine Вие получавате само високоефективен креатин монохидрат, без странични примеси.

Защо креатина е толкова популярен сред спортистите? Креатинът е съставна единица предимно на вашите мускулни тъкани и влакна. Той взема активно участие  в производството на молекули АТФ. Може би не знаете, но точно  тези молекули са горивото, което мускулите Ви  използват по време на интензивно физическо натоварване. Колкото повече креатин се намира във вашите мускули, толкова повече АТФ се генерира.А по – голямото количество произведен АТФ, означава повече енергия за мускулите. Това ще Ви помогне да получите експлозивна мощ и повишена издържливост. Също така, креатин монохидрата в Platinum Micronised Creatine , ще Ви помогне да се възстановявате по-бързо и ефективно.

Когато тренирате в мускулите се отделя млечна киселина, която причинява мускулна треска. Креатин монохидрата има способността да ограничава това натрупване. Ето защо, приемайки Platinum Micronised Creatine  Вие ще сте защитени от мускулни болки след тренировката. Освен това, креатин монохидрат подобрява концентрацията и умствената дейност и повишава синтеза на протеини. С този продукт, Вие ще успеете да изградите масивна мускулна маса, която ще се запази дълго след тренировката. Platinum Micronised Creatine е решението за всеки атлет, който иска да подобри представянето си в залата!

Начин на употреба: За първите 3 дни (зареждаща фаза): Смесете една лъжичка с 400-500 мл  вода и приемайте 4 пъти дневно. След 3-тия ден (поддържаща фаза): Смесете една лъжичка с 400-500 мл вода и приемайте 1 до 2 пъти дневно.

Разфасовка: 400 грама

Състав:

supp-facts-creatine

Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 80
Съставки
Креатин монохидрат 5 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

MuscleTech Platinum Micronised Creatine 400 гр

  • Производител: MuscleTech
  • Код на продукта: MuscleTech Platinum Micronised Creatine 400 гр
  • Наличност: В наличност
35.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359