MuscleTech Platinum Fish Oil 100 капсулиMuscleTech Platinum Fish Oil 100 капсули1
MuscleTech Platinum Fish Oil 100 капсули
33.00 лв
product header
MuscleTech Platinum Fish Oil 100 капсулиMuscleTech Platinum Fish Oil 100 капсули

Омега-3 мастните киселини са полиненаситени мастни киселини и  са едни от най - важните хранителни вещества за здравето. Тялото Ви има нужда от омега-3 мастни киселини за много от своите  функции, като например  съсирването на кръвта и изграждането на клетъчните мембрани в мозъка. Тъй като организма Ви не може да произвежда сам омега-3 мазнините, Вие трябва да ги получите чрез храната. През последните години, много хора са се обърнали към добавките с рибено масло, за да си набавят омега-3. Те са сигурен начин да получавате необходимото количество от тези важни мастни киселини. Предлагаме Ви добавката Platinum Fish Oil на MuscleTech, която съдържа EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина). Този продукт осигурява 300 мг EPA и DHA във всяка доза, което гарантира високата му  ефективност.

Как действа Platinum Fish Oil?

  • Понижава  кръвното налягане и холестерола
  • Предпазва от натрупването на плака в артериите
  • Защитава от сърдечно-съдови заболявания
  • Понижава  триглицеридите
  • Противовъзпалително действие
  • Благотворно повлиява леки депресивни състояния

Омега-3 мастните киселини и са свързани с много ползи за здравето, включително защита срещу сърдечно заболяване и  инсулт. Нови изследвания доказват положителното влияние на тези мастни киселини върху редица състояния като остеоартрит, депресия, възпалителни заболяване на червата и други. Омега-3 намиращи се в добавките с рибено масло, каквато е и  Platinum Fish Oil, имат пряка или непряка роля в почти всеки един от процесите, които протичат в тялото Ви, дори когато се опитвате да изградите мускули, да изгаряте  мазнини, да поддържате мускулите или да се възстановявате след  тренировка.

Омега-3 няма сами по себе си да извършат тези процеси, но ще изиграят съществена роля за тяхното протичане. Омега-3 мастните киселини играят важна роля в образуването на клетъчните мембрани в тялото, и  са неразделна част от процеса на производство на хормоните, които регулират възпаленията, съсирването на кръвта и изчистването на артериалните стени. Изследванията показват, че омега-3 мастните киселини предпазват сърдечно-съдовата система по редица начини. Те спомагат за постигането на по-ниски нива на холестерола, като по този начин предпазват от натрупването на плаки по стените на артериите.

Също така, омега-3 намаляват нивата на нездравословните мазнини наречени триглицериди, които  са свързани с повишен риск от сърдечно-съдови заболявания. Едно от многото предимства на омега-3 мастните киселини, е тяхната способност да намаляват възпаленията в организма. Този ефект може да осигури известно облекчение за хората, които имат възпалителен артрит. Добавките с омега-3, в случая продукта Platinum Fish Oil, могат да подобрят вашето зрение и дори да намалят симптомите на депресията.

Начин на употреба:  Приемайте по 1 капсула дневно.

Разфасовка: 100 капсули

Състав:
Muscletech-Platinum-Fish-OIl-4x-Nutritional-Facts

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
DHA (Docosahexaenoic Acid) 120 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 180 mg
Калории 10
Калории от мазнини 10
Мазнини 1 g
Омега 3 Мастни киселини 300 mg
Рибено масло 1000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

MuscleTech Platinum Fish Oil 100 капсули

  • Производител: MuscleTech
  • Код на продукта: MuscleTech Platinum Fish Oil 100 капсули
  • Наличност: В наличност
33.00 лв
Бърза поръчка