MuscleTech Platinum Beef Protein 1814 грMuscleTech Platinum Beef Protein 1814 гр1
MuscleTech Platinum Beef Protein 1814 гр
135.00 лв
product header
MuscleTech Platinum Beef Protein 1814 грMuscleTech Platinum Beef Protein 1814 гр

Телешкия протеин става все по-търсен и уважаван от спортисти и бодибилдъри, тъй като може да Ви предостави анаболно и катаболно въздействие, в подкрепа на мускулния растеж. Този протеин ще Ви достави  пълен спектър от най-необходимите Ви  силно концентрирани аминокиселини, както и много други необходими за вашето израстване в бодибилдинга хранителни вещества. Именно те обуславят  анаболната мощ  на телешкият протеин. Продукта Platinum Beef Protein на MuscleTech съдържа 100% чист телешки протеин изолат. Това е отлична добавка с телешки протеин, чрез която Вие можете да се възползвате от всички предимства на телешкото месо, като в същото време да избегнете мазнините и холестерола.

platinum-100-beef-protein-muscletech-banner

Характеристики на продукта:

  • 100% чист телешки протеин изолат
  • Осигурява 24 грама протеин на доза
  • 0 грама захар на доза
  • Отличен аминокиселинен профил
  • Съдейства за възстановяването
  • Подпомага мускулния растеж
  • Чудесен вкус и отлична разтворимост


Телешкият протеин  под формата на суплемент, е много по-концентриран отколкото в обикновеното телешко месо. Ето защо, тези добавки са изключително силни и ефективни, но и в същото време здравословни. Телешкия  протеин значително засилва мускулния растеж, както и мускулното развитие. Освен това, осигурява мигновено възстановяване, а и оптимизиране на анаболните процеси във вашето тяло. Всичко това е възможно поради факта, че телешкия протеин съдържа  най-големите количества аминокиселини, в сравнение с всички други протеини, било то суроватъчни изолати или казеин.

Телешкия протеин  ще Ви достави  пълен спектър от най-необходимите Ви  силно концентрирани аминокиселини, както и много други необходими за вашето израстване в бодибилдинга хранителни вещества. Именно те обуславят  анаболната мощ  на телешкият протеин. Телешките аминокиселини, тоест тези които телешкият протеин осигурява, са най-добрият  начин да се възползвате от всички предимства на телешкото  месо, без да страдате от някои негови  недостатъци, като  високо съдържание на мазнини което споменахме. Телешкият протеин съдържа ВСАА, както и всички други основни и важни за вашият мускулен растеж аминокиселини.

Друга причина, поради която изборът на Platinum Beef Protein  ще Ви е от полза е, че телешкия протеин изолат съдържа огромни количества креатин фосфат! Сигурно знаете, че креатинът е от ключово значение при получаването на енергия от клетката чрез АДФ / АТФ - цикъл. Тоест, именно креатинът е фактора, благодарение на който Вие ще повишите издържливостта си и продължителността на анаеробни упражнения. Тялото Ви може да произведе креатин фосфата и самостоятелно,  от трите аминокиселини аргинин, глицин и метионин, които също се съдържат в големи количества в телешкия протеин.

Начин на употреба:  1 доза = 1 мерителна лъжичка = 32 грама. 1 доза се разтваря в 200мл вода
В тренировъчен ден приемайте 1 доза преди и 1 доза след тренировка. Удачно е да добавите и 1 доза сутрин веднага след ставане. В нетренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин и 1 доза следобед.

Разфасовка: 1814 грама

Състав:

platinum-beef-protein-fact

Дозировка
Доза 33 g
Дози в опаковка 58
Съставки
Витамин А 170 IU
Витамин С 40 mg
Въглехидрати 3 g
Диетични фибри 1 g
Калории 110
Калций 23 mg
Натрий 320 mg
Протеини 24 g
5 MuscleTech Platinum Beef Protein 1814 гр
За да постигна желания от мен ефект аз изпозвам само най-доброто, което е на пазара.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MuscleTech Platinum Beef Protein 1814 гр

  • Производител: MuscleTech
  • Код на продукта: MuscleTech Platinum Beef Protein 1814 гр
  • Наличност: В наличност
135.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359