MuscleTech Platinum Beef Protein 1814 грMuscleTech Platinum Beef Protein 1814 гр

Телешкия протеин става все по-търсен и уважаван от спортисти и бодибилдъри, тъй като може да Ви предостави анаболно и катаболно въздействие, в подкрепа на мускулния растеж. Този протеин ще Ви достави  пълен спектър от най-необходимите Ви  силно концентрирани аминокиселини, както и много други необходими за вашето израстване в бодибилдинга хранителни вещества. Именно те обуславят  анаболната мощ  на телешкият протеин. Продукта Platinum Beef Protein на MuscleTech съдържа 100% чист телешки протеин изолат. Това е отлична добавка с телешки протеин, чрез която Вие можете да се възползвате от всички предимства на телешкото месо, като в същото време да избегнете мазнините и холестерола.

platinum-100-beef-protein-muscletech-banner

Характеристики на продукта:

 • 100% чист телешки протеин изолат
 • Осигурява 24 грама протеин на доза
 • 0 грама захар на доза
 • Отличен аминокиселинен профил
 • Съдейства за възстановяването
 • Подпомага мускулния растеж
 • Чудесен вкус и отлична разтворимост


Телешкият протеин  под формата на суплемент, е много по-концентриран отколкото в обикновеното телешко месо. Ето защо, тези добавки са изключително силни и ефективни, но и в същото време здравословни. Телешкия  протеин значително засилва мускулния растеж, както и мускулното развитие. Освен това, осигурява мигновено възстановяване, а и оптимизиране на анаболните процеси във вашето тяло. Всичко това е възможно поради факта, че телешкия протеин съдържа  най-големите количества аминокиселини, в сравнение с всички други протеини, било то суроватъчни изолати или казеин.

Телешкия протеин  ще Ви достави  пълен спектър от най-необходимите Ви  силно концентрирани аминокиселини, както и много други необходими за вашето израстване в бодибилдинга хранителни вещества. Именно те обуславят  анаболната мощ  на телешкият протеин. Телешките аминокиселини, тоест тези които телешкият протеин осигурява, са най-добрият  начин да се възползвате от всички предимства на телешкото  месо, без да страдате от някои негови  недостатъци, като  високо съдържание на мазнини което споменахме. Телешкият протеин съдържа ВСАА, както и всички други основни и важни за вашият мускулен растеж аминокиселини.

Друга причина, поради която изборът на Platinum Beef Protein  ще Ви е от полза е, че телешкия протеин изолат съдържа огромни количества креатин фосфат! Сигурно знаете, че креатинът е от ключово значение при получаването на енергия от клетката чрез АДФ / АТФ - цикъл. Тоест, именно креатинът е фактора, благодарение на който Вие ще повишите издържливостта си и продължителността на анаеробни упражнения. Тялото Ви може да произведе креатин фосфата и самостоятелно,  от трите аминокиселини аргинин, глицин и метионин, които също се съдържат в големи количества в телешкия протеин.

Начин на употреба:  1 доза = 1 мерителна лъжичка = 32 грама. 1 доза се разтваря в 200мл вода
В тренировъчен ден приемайте 1 доза преди и 1 доза след тренировка. Удачно е да добавите и 1 доза сутрин веднага след ставане. В нетренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин и 1 доза следобед.

Разфасовка: 1814 грама

Състав:

platinum-beef-protein-fact

Напишете отзив

    Лош           Добър

MuscleTech Platinum Beef Protein 1814 гр

Безплатна Доставка

При поръчка над 40 лв.

 • Производител: MuscleTech
 • Код на продукта: MuscleTech Platinum Beef Protein 1814 гр
 • Наличност: В наличност
 • 135.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359

Тагове: muscletech, Platinum Beef Protein