MuscleTech Platinum 100% Pure Whey 2280 грMuscleTech Platinum 100% Pure Whey 2280 гр1
MuscleTech Platinum 100% Pure Whey 2280 гр
215.00 лв
product header
MuscleTech Platinum 100% Pure Whey 2280 грMuscleTech Platinum 100% Pure Whey 2280 гр

Неуспорим факт е, че протеина  е главният фактор за постигане  на мускулен  растеж. Това е причината, поради която консумацията на  повече протеини, в рамките на ежедневната Ви диета, може да Ви помогне да изградите  повече мускули. Но разбира се, трябва да е в комбинация с тренировки, без които няма да можете да качите нито грам мускулна маса. Искате ли да бъдете  в състояние да изградите тяло, с големи мускули и без излишни мазнини? Ако е така, тогава трябва да започнете да приемате добавка със суроватъчен протеин. Подходящ и изключително ефективен, е продукта Platinum 100% Pure Whey на MuscleTech. Тази хранителна добавка съдържа суроватъчен протеин изолат, който е преминал процес на микрофилтрация,  за по-добра усвояемост.

Характеристики на Platinum 100% Pure Whey:

  • Осигурява 24 гр суроватъчен протеин в доза
  • 5,5 гр ВСАА на доза
  • Съдържа ключови аминокиселини
  • Високо качество без странични ефекти
  • Пъноценно усвояване
  • Чудесен  вкус


Platinum 100% Pure Whey съдържа изолат на суроватъчен протеин. Суроватъчния протеин на  Platinum 100% Pure Whey ще Ви  осигури  перфектен  баланс между заменими и незаменими аминокиселини. Този протеин  има изключително богат  аминокиселинен профил. Съдържа голямо количество аминокиселини с разклонена верига (BCAA-аминокиселини с разклонена верига). Това е група от 3 аминокиселини (левцин, валин и изолевцин), които са изключително необходими на хората, които са подложени на интензивно физическо   натоварване, тъй като спомагат  възстановяването, намаляват умората, засилват протеиновия  синтез (анаболен ефект) и намаляват катаболните процеси водещи до разпад на мускулите.

Суроватъчния протеин е с най-висока биологична стойност, от който и да е друг протеинов източник. Той се усвоява бързо от вашите мускули, предоставяйки им мигновено хранителните вещества, от които имат нужда, за да растат и да се възстановяват. Също така се смята, че този протеин е  с най-високо съдържание на всички  на незаменими аминокиселини . Суроватъчния протеин в Platinum 100% Pure Whey, съдържа важната аминокиселина  Л-глутамин. Л-Глутаминът  има изключително голямо значение за предпазването  на мускулната тъкан от разрушаване в резултат на стресиращи и тежки физически дейности.

Редица научни изследвания доказват и много положителни здравословни ефекти при редовен прием на суроватъчен протеин. На първо място, той спомага за засилване на функцията на имунната система, като прави организма по-устойчив към редица заболявания. Освен това е доказано, че суроватъчният протеин намалява значително риска от развитието на рак,  понижава „лошия” LDL холестерол в кръвта, подобрява чернодробната функция, а също така и нормализира кръвното налягане. Ако искате да сте здрави и да постигате отлични резултати в залата, вземете Platinum 100% Pure Whey!

Начин на употреба: Смесете 1 мерителна лъжица с вода или друга течност. Приемайте преди или след тренировка, както и между храненията.

Разфасовка: 2280 грама

Състав:

1402074561_1354771_z

Дозировка
Доза 34 g
Дози в опаковка 67
Съставки
Въглехидрати 4 g
Диетични фибри 1 g
Желязо 1,2 mg
Захари 2 g
Калории 130
Калории от мазнини 15
Калций 250 mg
Мазнини 1,5 g
Наситени мазнини 1 g
Натрий 150 mg
Протеини 24 g
Холестерол 55 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

MuscleTech Platinum 100% Pure Whey 2280 гр

  • Производител: MuscleTech
  • Код на продукта: MuscleTech Platinum 100% Pure Whey 2280 гр
  • Наличност: В наличност
215.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359