MuscleTech Platinum 100% Pure Casein 824 грMuscleTech Platinum 100% Pure Casein 824 гр1
MuscleTech Platinum 100% Pure Casein 824 гр
90.00 лв
product header
MuscleTech Platinum 100% Pure Casein 824 грMuscleTech Platinum 100% Pure Casein 824 гр

За да успеете като бодибилдър или спортист, Вие трябва да тренирате упорито и да се храните правилно. Но заедно с това, трябва да приемате и подходящите протеинови добавки. Повечето от Вас сигурно са приемали суроватъчен протеин, защото той е един от най – пълноценните протеини.  Но казеина също е необходим за постигането на мускулен растеж. Казеина е протеин, който трябва да присъства в менюто на всеки бодибилдър и атлет. Това е  преобладаващият протеин в млякото, като съставлява приблизително 80% от протеина в кравето мляко. Казеина се извлича от него, с помощта на ултрафилтрация, без да се използват химикали. Уверете се сами в полезните качества на казеина, чрез продукта Platinum 100% Pure Casein на MuscleTech. Platinum 100% Pure Casein е отлична добавка за изграждане на мускулна маса, особено през периоди на почивка.

Характеристики на Platinum 100% Pure Casein:

  • Бавно усвояващ се протеин
  • 24 гр протеин на доза
  • 5,2 гр ВСАА на доза
  • Добавка подходяща за консумация преди сън
  • Антикатаболно действие
  • Подпомага процеса на възстановяване
  • Осигурява продължително снабдяване с аминокиселини


Казеина е протеин, който се предпочита от много бодибилдъри, защо има редки и полезни качества. При неговия прием, казеина създава гел в стомаха, благодарение на което аминокиселините в него се освобождават бавно в кръвния  поток. Тъй като този процес може да продължи няколко часа, задържането на азот  се засилва. Приема на Platinum 100% Pure Casein ще Ви помогне не само да постигнете мускулен растеж, но и да съхраните получените мускули. Това е възможно, тъй като казеина, се освобождава в кръвта  с ниска скорост. Мускулната  маса се повишава най-успешно, именно когато се поддържа определен баланс между протеиновия  синтез,  и разграждането на  протеините.

От всички видове протеинови източници, казеина съдържа най-големи количества от аминокиселината глутамин. Тя е жизненоважна за изграждането на мускулна маса и за стимулирането на имунната система. Ето защо, Platinum 100% Pure Casein е подходяща добавка за всеки, който желае да качва мускули, да ги съхранява и да бъде здрав. Казеина се отличава с високо съдържание на ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. Дори когато спите, вашите мускули имат нужда от захранване с аминокиселини. Това е така, защото по време на почивка в тялото настъпват катаболни процеси, а те се ограничават в присъствието на достатъчно количество аминокиселини.

Казеина в Platinum 100% Pure Casein осигурява продължителен приток на аминокиселини, благодарение на което ще съхрани вашите мускули и през нощта. Също така, можете да извлечете полза от приема на Platinum 100% Pure Casein, когато се стремите да редуцирате излишните мазнини. Казеина съдържа малки количества мазнини и въглехидрати, в резултат на което ще качвате само чисти мускули. Същевременно, този протеин е в състояние да засили метаболизма Ви, както и изгарянето на мазнините.

Начин на употреба: Смесете 1-2 лъжици грама с 300 мл вода и приемайте преди лягане или между храненията.

Разфасовка: 824 грама

Състав:

9370_ES_Platinum_Casein_GourmetChocolate_2lb_USa_suppfacts

Дозировка
Доза 31 g
Дози в опаковка 27
Съставки
Въглехидрати 2 g
Диетични фибри 1 g
Желязо 0,74 mg
Захари 1 g
Калории 110
Калории от мазнини 5
Калций 570 mg
Мазнини 1 g
Наситени мазнини 0,5 g
Натрий 200 mg
Протеини 24 g
Холестерол 45 mg
5 MuscleTech Platinum 100% Pure Casein 824 гр
Много е вскусен този казеин, пия го вчер с пресно мляко, даже понякога си слагам и в кафето с мляко сутрин.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MuscleTech Platinum 100% Pure Casein 824 гр

  • Производител: MuscleTech
  • Код на продукта: MuscleTech Platinum 100% Pure Casein 824 гр
  • Наличност: В наличност
90.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359