MuscleTech NITRO TECH 1800 гр Whey Protein Powder 4 LBS / Isolate & Peptides / Protein + Creatine for Muscle Gain MuscleTech NITRO TECH 1800 гр1
MuscleTech NITRO TECH 1800 гр Whey Protein Powder 4 LBS / Isolate & Peptides / Protein + Creatine for Muscle Gain
139.00 лв 170.00 лв
product header
-18% MuscleTech NITRO TECH 1800 гр Whey Protein Powder 4 LBS / Isolate & Peptides / Protein + Creatine for Muscle Gain MuscleTech NITRO TECH 1800 гр

Представяме Ви най-мощната протеинова формула в света. Това е NITRO-TECH! Този продукт е научно създаден и съдържа в себе си суроватъчен протеин изолат. С негова помощ ще изградите изключително чиста мускулна маса и ще увеличите многократно силата и представянето Ви по време на интензивна тренировка. Това е един от най-чистите и най-силни протеини, които някога сте срещали.

NITRO-TECH ще Ви предостави редица ползи. Неговата мощна формула Ви снабдява и с важни аминокиселини, както и с калций и натрий. Този продукт ще Ви помогне да изградите мускулатурата, за която сте се стремили още откакто сте влезли във фитнес залата за първи път. Определено това е добавка от последно поколение, която ще Ви помогне да станете чудовищно силни.Ползите, които ще получите от употребата на NITRO-TECH са:

  • Изграждане на повече чиста мускулна маса в сравнение с обикновен протеин – учените са изчислили, че това може да стане само за шест седмици в сравнение с обикновените протеинови добавки
  • Мощно снабдяване с аминокиселини след тренировка – те бързо ще навлязат в кръвта Ви и ще подпомогнат мускулатурата Ви. Ще получите подкрепа за по-бързо възстановяване и ще предпазят влакната ѝ от разпадане. По-конкретно аланинът ще Ви позволи да произвеждате повече използваема глюкоза и ще увеличи протеиновия Ви синтез; глицинът ще подпомогне много биологични процеси в тялото Ви, а тауринът ще се погрижи за увеличаване на клетъчния Ви обем.
  • Повече сила в сравнение с обикновен протеин
  • Ултра-чиста формула, която идва с невероятен вкус и Ви дава повече ползи за дадените от Вас пари


NITRO-TECH е просто чудесен помощник за всеки сериозен атлет, който изисква дълготрайни резултати и увеличаване на силата си. С този продукт ще снабдите Вашата мускулатура с най-добрия протеин и така ще изградите повече мускули за повече сила и абсолютна мощ. Време е да постигнете мечтаните от Вас резултати. За целта просто се спрете на NITRO-TECH.

Този продукт е без никакви мазнини в неговата формула. Това е направено с цел да покачите чиста мускулна маса, без нищо излишно. NITRO-TECH Ви осигурява и 100мг ензими, които ще подпомогнат Вашето храносмилане и така ще можете да усвоите активните вещества на този продукт много по-бързо и по-ефикасно. Неговата формула ще Ви помогне да се почувствате властелини над Вашето тяло и ще увеличи силата Ви по един неповторим начин!

Не се чудете, вземете го сега и усетете разликата!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799


Начин на употреба: 1 порция от NITRO-TECH се смесва с около 177мл вода. Възможно е да смесите и 2 порции с около 354мл студена вода или мляко. Пийте между основните Ви хранения за деня и след тренировка. Приемете 8-10 чаши вода дневно. За максимални резултати употребявайте продукта минимум 6 седмици.

Опаковка: 1800 гр


 

4 MuscleTech NITRO TECH 1800 гр Whey Protein Powder 4 LBS / Isolate & Peptides / Protein + Creatine for Muscle Gain
Изключително Богат спектър на АМИНОКИСЕЛИНИ!
5 MuscleTech NITRO TECH 1800 гр Whey Protein Powder 4 LBS / Isolate & Peptides / Protein + Creatine for Muscle Gain
Има 3 грама креатин на доза, което го прави супер! Няма нужда да си вземам креатин отделно.
5 MuscleTech NITRO TECH 1800 гр Whey Protein Powder 4 LBS / Isolate & Peptides / Protein + Creatine for Muscle Gain
"Представяме Ви най-мощната протеинова формула в света." - не знам дали е наистина най-мощната в света, но определено е страхотна. Много съм доволен от ефектите и пак ще си взема. Мерси за консултацията по телефона на екипа - супер сте!
Напишете отзив
    Лош           Добър

MuscleTech NITRO TECH 1800 гр Whey Protein Powder 4 LBS / Isolate & Peptides / Protein + Creatine for Muscle Gain

  • Производител: MuscleTech
  • Код на продукта: MuscleTech NITRO TECH 1800 гр
  • Наличност: В наличност
170.00 лв
139.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359