MuscleTech MASS TECH 3200 грMuscleTech MASS TECH 3200 гр1
MuscleTech MASS TECH 3200 гр
112.00 лв
product header
MuscleTech MASS TECH 3200 грMuscleTech MASS TECH 3200 гр
MASS TECH представлява изключителен гейнър. Формулата му е високопротеинова и с неповторими вкусови качества. С този продукт ще натрупате огромна мускулна маса. Създаден е специално за конкретните нужни на всички професионални атлети и културисти. Така с MASS TECH ще увеличите мускулатурата Ви и ще избегнете натрупването на излишни подкожни телесни мазнини.Артикулът е оборудван с висококачествени съставки. MASS TECH Ви осигурява един идеален хранителен профил. Само с 2000 калории дневно Вие ще постигате невероятни резултати, докато тренирате интензивно. С MASS TECH ще почувствате разликата и просто няма да искате да употребите друг продукт от този калибър. Компанията-производител се е погрижила да Ви осигури наистина най-доброто, при това само в една формула.Съставките, с които MASS TECH ще Ви позволи да доминирате са:
  • Протеин – суроватъчен концентрат и хипер чист изолат. С тяхна помощ ще подпомогнете мускулния Ви растеж и ще увеличите силата и мощта Ви.
  • Креатин монохидрат – чудесно средство за повече сила. С това вещество ще постигнете чудовищни помпи от всяка тренировка.
  • Аминокиселинен микс – съдържа важни за мускулатурата Ви аминокиселини. Сред тях са и изключително полезните BCAA представители, като освен обикновените им форми са добавени и: левцин-пироглутамат и изолевцин-етил-естер хидрохлорид. Този микс ще Ви осигури нужната подкрепа за по-бързо възстановяване след тренировка и ще предотврати мускулния катаболизъм. Отделно ще Ви снабди с повече енергия и ще Ви направи много издръжливи.
  • Витаминен комплекс – предоставя Ви витамините: А, C, D, E, тиамин, рибовлавин, ниацин, B6, фолиева киселина, B12, пантотенова киселина и други

MASS TECH е продукт за снабдяване с комплексни въглехидрати. Ще получите много необходими фибри и изключително малко количество захар. Анаболните съставки в този артикул са специално подбрани, за да получите максимални ползи. MASS TECH е просто чудесен. Приема се лесно и действа светкавично.

MASS TECH е гейнърът, от който се нуждаете. Смесете го с мляко и го приемете. Това е формулата, която ще Ви осигури първокачествен протеин и много други активни вещества. Ще увеличите мускулната Ви маса драстично, а силата Ви ще всява тотален респект във всеки съперник. Ще тренирате много по-ефективно и ще предпазвате мускулатурата Ви от катаболизъм.

Начин на употреба: 1 доза веднага след тренировка

Състав:

Напишете отзив
    Лош           Добър

MuscleTech MASS TECH 3200 гр

  • Производител: MuscleTech
  • Код на продукта: MuscleTech MASS TECH 3200 гр
  • Наличност: В наличност
112.00 лв

Възможни варианти

бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359