MuscleTech Hydroxycut SX-7 70 капсулиMuscleTech Hydroxycut SX-7 70 капсули1
MuscleTech Hydroxycut SX-7 70 капсули
86.00 лв
product header
MuscleTech Hydroxycut SX-7 70 капсулиMuscleTech Hydroxycut SX-7 70 капсули
Има милиони хора на планетата, които полагат неистови усилия да отслабнат. Желанието да сме слаби не е просто суета. Наднорменото тегло води до редица здравословни проблеми. Много хора се обръщат за помощ към хранителните добавки за отслабване. Една добра добавка, може значително да подпомогне процеса на отслабване, Hydroxycut SX-7 на MuscleTech е термогенен фет бърнър с изцяло растителни съставки, който подпомага горенето на мазнините. Той включва 7 високо ефективни съставки, които се допълват взаимно и засилват процеса на отслабване. Hydroxycut SX-7 е супер мощен фет бърнър за загуба на тегло и е единствения, съдържащ екстракти от риган и ашваганда (по-известен като индийски жен-шен). Суплементът е без никакви добавени стимуланти и други вещества, които могат да окажат отрицателен ефект върху здравето.

sx7

Характеристики на Hydroxycut SX-7:
  • Мощна термогенна формула с растителни съставки
  • Включва адаптогени и антиоксиданти
  • Без стимуланти
  • Стимулира метаболизма
  • Засилва термогенезата

Hydroxycut SX-7 съдържа една открояваща се съставка за горене на мазнини и това е екстракта от зърна зелено кафе. Зеленото кафе на зърна  е с ниско съдържание на кофеин и не е стимулант, както обикновеното кафе. Всички проведени изследвания доказват, че суровото зелено кафе може да помогне в борбата с излишните килограми, благодарение на неговия ефект върху глюкозата и метаболизма на мазнините. Зърната зелено кафе са богат източник на  полифеноли и хлорогенна киселина. Именно тези съставки помагат на зеленото  кафе  да намалява  усвояването на мазнините и глюкозата в червата.

Хлорогенната  киселина също така, стимулира  метаболизма  за да може  тялото да изгаря  повече излишни мазнини. Полифенолите, присъстващи в зеленото  кафе на зърна, имат  антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Благодарение на това, зеленото кафе се счита  един от най – мощните  източници на антиоксиданти. Намерени  в различни растителни храни, антиоксидантите  са важни елементи, които работят вътре в тялото, за борба с токсичните свободни радикали, които с течение на времето могат да доведат до много хронични заболявания, като например рак.

Другите термогенни съставки в Hydroxycut SX-7 оптимизират енергийните процеси, засилват обмяната на веществата, повишават термогенезата и липолизата, без да имат ефект на стимуланти. Продукта съдържа Ашваганда и Родиола, които  са мощни адаптогени, засилващи имунната система и борещи се със стреса. Тези съставки са също така мощни антиоксиданти, който въздейства на редица системи като ендокринната, нервната и кардио-респираторната. Резултатът е подобрен тонус и засилен метаболизъм. Риганът в Hydroxycut SX-7 също стимулира  метаболизма, подобрява настроението и влияе благоприятно на храносмилателната система.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 30 минути преди закуската и 1 капсула 30 минути преди обяда. За най-добър резултат приемайте в продължение на 60 дни, в съчетание с тренировки и хранителен режим.

Разфасовка: 70 капсули

Състав:

sx7_suppfacts_1
Напишете отзив
    Лош           Добър

MuscleTech Hydroxycut SX-7 70 капсули

  • Производител: MuscleTech
  • Код на продукта: MuscleTech Hydroxycut SX-7 70 капсули
  • Наличност: В наличност
86.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359