MuscleTech Gakic SX-7 128 капсулиMuscleTech Gakic SX-7 128 капсули1
MuscleTech Gakic SX-7 128 капсули
95.00 лв
product header
MuscleTech Gakic SX-7 128 капсулиMuscleTech Gakic SX-7 128 капсули
Предтренировъчните добавки са понякога от решаващо значение за интензивността и продължителността на тренировките, а от там и за крайните резултати. Ако искате наистина невероятен предтренировъчен продукт, вземете Gakic SX-7 на MuscleTech-предтренировъчен суплемент, който подобрява спортните резултати. В състава на продукта се съдържат съставки, които повишават нивата на азотен оксид в организма, действащо съдоразширяващо. Това на свой ред подобрява кръвообращението и подпомага регулирането на кръвното налягане.
Продукта съдейства за мускулното изграждане и повишава издръжливостта на организма по време на физическо натоварване.Формулата е с висока биологична активност и започва да действа още след първата доза.

Действие на продукта:
  • Увеличава силата и издръжливостта на организма с 22.5%
  • Подпомага мускулното изграждане
  • Подобрява спортните постижения

Gakic SX-7 съдържа аминокиселината аргинин, която е прекусор на азотния оксид. Азотният оксид има свойството да разширява кръвоносните съдове. След приема на A-AKG,  аргининът се трансформира  в азотен оксид. Той има способността да максимизира мускулния растеж, да повиши мускулната сила и да повиши значително вашата издържливост. Всичко това е благодарение свойството на азотния оксид, да  разширява кръвоносните съдове. Това подобрява и засилва кръвния поток към вашите мускули. В резултат на това, в мускулите Ви попадат много повече кислород,хранителни вещества и анаболни хормони.

Gakic SX-7 включва и глицин. Глициновите  добавки са много важни за бодибилдърите и активно спортуващите хора. Това е така, защото вашите мускули се нуждаят от Глицин, който стимулира растежа им. Освен това, тази аминокиселина  помага за предотвратяване разграждането на мускулите, тъй като тя е прекусор на  креатина -  съединение, което помага за изграждане на мускулна маса. Също така, Глицина е необходим за здравето на костно – ставната Ви система. Той стимулира  възстановяването  и поддържането  на подвижнастта  на ставите, хрущялите и сухожилията.

Освен във вашите мускули, Глицина  също се намира в големи концентрации и  във вашата  кожата. Там, той работи за Вас, като поддържа кожата еластична и с добър външен вид. Това е възможно, тъй като Глицина влиза в състава на колагена, който е   основен структурен компонент на съединителната тъкан. Без Глицин, вашето  тяло не би било в състояние да поправи увредените си  тъкани, а кожата ще се увреди, вследствие на  ултравиолетовите лъчи и свободните радикали. Gakic SX-7 ще Ви осигури невероятна издържливост и мускулно напомпване.

Начин на употреба:  Приемайте 4 капсули 30 минути преди тренировка през първия ден. Втория ден, приемете 8 капсули отново 30 минути преди тренировка. Не приемайте повече от 8 капсули за период от 24 часа.

Разфасовка: 128 капсули

Състав:

muscletech-gakic-sx-7-128caps-sydyrjanie
5 MuscleTech Gakic SX-7 128 капсули
Моментален ефект. Освен невероятна сила увеличих и времево тренировката си, просто не ме пуска ...
Напишете отзив
    Лош           Добър

MuscleTech Gakic SX-7 128 капсули

  • Производител: MuscleTech
  • Код на продукта: MuscleTech Gakic SX-7 128 капсули
  • Наличност: В наличност
95.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359