MuscleTech CreacoreMuscleTech Creacore1
MuscleTech Creacore
60.00 лв
product header
MuscleTech CreacoreMuscleTech Creacore

Creacore е продукт, който комбинира висококачествени и клинично-тествани съставки. От една страна този артикул съдържа в себе си креатин хидрохлорид, а от друга формулата му е обогатена с fenugreek. Целите на Creacore са повече от ясни – увеличаване на чистата Ви мускулна маса и сила. Този продукт ще Ви помогне да отприщите атлета, който е във Вас!

Creacore_Banner

Creacore определено е пробив в света на креатиновите добавки. В него е използвана концентрирана пудра. Създаден е така, че с всяка мерителна лъжица да получавате повече от два пъти повече креатин хидрохлорид в сравнение с обикновените продукти от този тип. Еволюцията в спортните добавки вече е факт. Creacore е продукт от ново поколение, който определено ще Ви осигури мощта и силата, от която се нуждаете.

CreaCore_chart

Creacore е супер концентрирана формула, която ще се погрижи да получите следните ползи от употребата ѝ:

 

  • Действие насочено за постигане на по-голяма и по-чиста мускулна маса, което не изисква извършване на „зареждаща” фаза.
  • Ефикасност без подуване и цикличност.
  • Експлозивна сила, посредством възможно най-съвременните технологии
  • Изключително подобрено усвояване на креатина, което се дължи на включения във формулата на Creacore fenugreek и други ползи.


Creacore е тук, за да Ви направи чудовищно силни. Изобщо не се заблуждавайте от по-малката дозировка, която трябва да правите при употребата му. Това съвсем не означава, че продукта е просто обикновен шейк. Точно обратното – Creacore ще действа в пъти по-добре от всички останали креатинови претенденти за добавка номер едно в този клас. Това е тествано и доказано научно от екип от специалисти.

ticker_creacore

Creacore освен това увеличава и цялостната Ви мощ. С този продукт ще помпите качествено по време на тренировка и ще се чувствате просто перфектно. По-голямото количество креатин хидрохлорид изстрелва Creacore пред конкуренцията. Това е безспорен факт. С всяка приета дозировка Вие ще ставате по-силни, по-мощни и ще натрупате точно тази чиста мускулна маса, за която се стремите от ден първи на Вашите тренировки!

Начин на употреба: Приемете 1 мерителна лъжичка смесена с 148мл вода дневно. За максимални резултати смесете 2 лъжички от Creacore с 296мл вода. В тренировъчни дни продукта се приема непосредствено след края на Вашата тренировка. По време на приема му пийте достатъчно количество вода!

Състав:

prd_creacore_suppfacts

 

Дозировка
Доза 3.7 g
Дози в опаковка 80
Съставки
Креатин HCI 1,750 mg
Сминдух (семена) 450 mg
5 MuscleTech Creacore
Разфасовката е 300 гр / 80 дози.
5 MuscleTech Creacore
kolko grama e ?
5 MuscleTech Creacore
Можете да поръчате от системата на сайта, вижте как тук - http://www.fitneshrani.com/kak-da-poracham/

Или на телефон 0888 880352
5 MuscleTech Creacore
как мога да направя поръчка за този или някои друг продукт ?
5 MuscleTech Creacore
Приема се 1 мерна лъжичка преди и след тренировка. Мерната лъжичка е 3,7 гр. Съдържа 80 дози в опаковка.
5 MuscleTech Creacore
как да го приемам като ходя на тренировка - 5 грама преди и след тренировка ли ? И колко грама е този продукт ?
Напишете отзив
    Лош           Добър

MuscleTech Creacore

  • Производител: MuscleTech
  • Код на продукта: MuscleTech Creacore
  • Наличност: В наличност
60.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359