MuscleTech CELL-TECH 2700 грMuscleTech CELL-TECH 2700 гр1
MuscleTech CELL-TECH 2700 гр
129.00 лв
product header
MuscleTech CELL-TECH 2700 грMuscleTech CELL-TECH 2700 гр

CELL-TECH е един много добър продукт. CELL-TECH е хардкор креатинова формула, която е създадена специално за хардгейнъри, които имат проблеми с увеличаване на размерите и силата си. Ще получите ключови съставки, чиято ефективност е доказана от повече от 30 изследвания през изминалите десетилетия. Този продукт е неповторимо средство за сила и мощ.

CELL-TECH Ви осигурява въглехидрати, креатин монохидрат, креатин хидрохлорид, таурин, аланин, BCAA аминокиселини, алфа-липоева киселина и други вещества. С тяхна помощ ще си осигурите невероятно силна подкрепа за мускулатурата Ви. Ползите от този артикул са просто много.

CELL-TECH Ви позволява да:

  • Постигнете по-бързо нарастване на мускулната Ви маса, благодарение на креатините и въглехидратите
  • Увеличите Вашата сила по-бързо и по-ефективно отново благодарение на същите съставки
  • Получите подобрено транспортиране на хранителни вещества в тялото Ви – за тази цел е добавена алфа-липоевата киселина във формулата на продукта.
  • По-голям мускулен размер и пълнота на мускулите Ви – постига се посредством действието на продукта след тренировката Ви, благодарение на което креатина и другите съставки се транспортират в мускулите Ви и непрекъснато подновяват гликогеновите Ви запаси.
  • Избегнете цикличността
  • Получите всички ползи от BCAA аминокиселините, а именно подобрен мускулен метаболизъм, качествен хранителен баланс, по-бързо възстановяване, анти-катаболна подкрепа, енергия и увеличена издръжливост.

CELL-TECH е с невероятен вкус. Определено може да се заяви, че неговата формула ще постави конкурентните артикули от този вид назад в класирането. Това е просто чудесен продукт, който ще напълни устата Ви със слюнка. Така, когато приемате CELL-TECH не само ще получите гореспоменатите ползи, но и ще се наслаждавате все едно хапвате любимото Ви лакомство.

celltech performance
Този продукт е създаден за сериозни атлети със сериозни цели. CELL-TECH ще Ви позволи да ги постигнете до една. Не се чудете повече коя креатинова добавка да изберете, защото най-добрата е вече пред очите Ви. CELL-TECH е средството за мощно напомпване и енергийно снабдяване, което ще увеличи мускулатурата Ви и ще Ви направи експлозивно силни и мощни.

Начин на употреба: 1 мерителна лъжица се смесва със 177мл вода и се изпива веднага след тренировка. В нетренировъчни дни изпийте порцията сутрин след ставане от сън.

Състав:

Дозировка
Доза 49 g
Дози в опаковка 28
Съставки
Алфа-липоева киселина 100 mg
Витамин В12 0,2 mcg
Витамин В6 5,25 mg
Витамин С 125 mg
Въглехидрати 38 g
Захари 15 g
Калий 24,8 mg
Калории 180
Калций 35 mg
Креатин HCI 1,5 g
Креатин монохидрат 3,5 g
Л-аланин 500 mg
Л-валин 250 mg
Л-изолевцин 250 mg
Л-левцин 500 mg
Магнезий 32,5 mg
Натрий 40 mg
Таурин 1 g
5 MuscleTech CELL-TECH 2700 гр
Да, може да се приема от всеки тип метаболизъм. :)
5 MuscleTech CELL-TECH 2700 гр
Може ли да се приема от хора, които нямат проблеми с качването на килограми(тежащи над 90кг.) за по-бързи резултати? :cheerful:

Мерси предварително! :biggrin:
5 MuscleTech CELL-TECH 2700 гр
Каква е дозата,кога и как се взема при положение че тежа 60кг. ?
Напишете отзив
    Лош           Добър

MuscleTech CELL-TECH 2700 гр

  • Производител: MuscleTech
  • Код на продукта: MuscleTech CELL-TECH 2700 гр
  • Наличност: В наличност
129.00 лв
Бърза поръчка