MuscleTech Amino BuildMuscleTech Amino Build1
MuscleTech Amino Build
93.00 лв
product header
MuscleTech Amino BuildMuscleTech Amino Build

Аминокиселините са необходими на всеки човек, но занимаващите се със спорт имат жизненоважна нужда от тях. Представяме Ви аминокиселинната добавка Amino Build на Muscletech. Това не е просто  предтренировъчна добавка.Това е уникален продукт, който е така “проектиран“, че  да  започне да действа  преди тренировката,  да  продължава  да работи по време на нея, а след нейния край да Ви помогне да възстановите  и изградите мускулите си.

Amino Build е превъзходна ВСАА формула, в която аминокиселините с разклонена верига се намират в съотношение 02:01:01.Amino Build доставя 8 грама BCAA, или аминокиселини с  разклонена верига на порция,  които пряко подобряват възстановяването и  растежа на мускулите. BCAA, които съставляват 35% от незаменимите  аминокиселини в мускулните протеини,  помагат за  изграждането  и поддържането на  мускулната тъкан.

Какво съдържа  Amino Build?


02:01:01 BCAA матрица

Левцин е основна съставка в много хранителни добавки, тъй като е мощен катализатор за растежа на мускулите. Той стимулира синтеза на мускулния протеин и забавя разграждането на мускулната тъкан, така че  едновременно насърчава растежа на мускулите и поддръжката им.Isoleucine. Друга  BCAA аминокиселина, която насърчава възстановяването на мускулите,е  изолевцин. Тя  повишава издръжливостта и енергията, и помага на организма да се възстанови след  тренировка. Последната аминокиселина от  BCAA е  валин, който  насърчава растежа на мускулите и ремонта им. Той също така осигурява енергия и регулира кръвната захар.

Хидратиращ мускулните клетки комплекс

Аминокиселината  таурин предпазва клетките от увреждане. Това е важно за функцията на мозъка, ретината, сърцето и кръвни клетки. Друга аминокиселина тук е глутамин. Той е  ключово  съединение в клетъчния метаболизъм, и  е предшественик на GABA- невротрансмитер, който регулира мускулния  тонус. В този комплекс присъства и цитрулин малат, който  увеличава производството на АТР.  ATP транспортира химичната енергия в клетките. Цитрулин малат повишава енергията и спортните постижения и намалява мускулната умора. Последна но не и по значение тук, е аминокиселината аланин, която помага  в мускулните контракции. Тази аминокиселина  подобрява спортните постижения и дори изгражда чиста мускулна маса.

Повишаваща силата съставка

Това съединение е бетаин. Той подпомага метаболизма на хомоцистеина - химикал, който помага на  много части на тялото да  функционират  правилно. Всички тези съставки превръщат  AminoBuild в средство за значително  подобряване на  спортните постижения, и повишаване на мускулния растеж, чрез правилно и пълноценно възстановяване на мускулната тъкан.

Разфасовка: 270 гр / 30 дози за 30 тренировки

Употреба: 1 мерна лъжичка от продукта се разтваря в 300-400 мл. вода и се приема преди или ПО ВРЕМЕ на тренировка.

Състав:

animo build label

 

Дозировка
Доза 1 мерна лъжичка ( 9g)
Дози в опаковка 30
Съставки
Бетаин 1250 mg
Въглехидрати 1 g
Калий 18 mg
Калории 30
Л-аланин 500 mg
Л-валин 1000 mg
Л-глутамин 500 mg
Л-изолевцин 1000 mg
Л-левцин 2000 mg
Л-цитрулин 500 mg
Натрий 30 mg
Таурин 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

MuscleTech Amino Build

  • Производител: MuscleTech
  • Код на продукта: MuscleTech Amino Build
  • Наличност: В наличност
93.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359