MusclePharm GainzMusclePharm Gainz1
MusclePharm Gainz
65.00 лв 85.00 лв
product header
-24% MusclePharm GainzMusclePharm Gainz

GAINZ  е най- новият следтренировъчен  продукт от HARDCORE  серията на  MUSCLEPHARM, който ще ви набави всички нужни съставки за най-бързото и качествено възстановяване,което ще ви тласне към нов растеж !

HARDCORE серията  на MUSCLEPHARM е направена специално за хора гонещи сериозни резултати.
Хора с високи изисквания, които искат винаги най-доброто от производителите на хранителни добавки.Като цяло  действието на GAINZ е изцяло фокусирано върху мускулния растеж.В състава му са включени BCAA , но не в обичайното съотношение 2:1:1 а в по-добрия вариант 4:1:1, където в 1 доза от 6 гр BCAA получавате цели 4 гр  левцин, 1 гр изолевцин и 1 гр валин.

-  4 гр левцин – Това е най-мощната есенциална аминокиселина, която увеличава растежа на мускулите, предотвратява мускулната умора и стимулира синтеза на протеин.

- 1 гр изолевцин – Тази глюкогенна аминокиселина помага на тялото да изгаря глюкозата като енергия.

- 1 гр валин – Подпомага протеиновия синтез  и растежа на мускулната тъкан, като същевременно осигурява енергия от изгарянето на повече  глюкоза . Също така аминокиселината участва в състава на много тъкани в човешкото тяло.


Този коктейл за по-големи мускули далеч не съдържа само BCAA, освен тях в състава му са включени и 3 гр глутамин , 2 гр. бета-аланин, 2 гр  креатин хидрохлорид и 5 мг Биоперин.


Веднага след тренировка тези добавки могат значително да намалят мускулната умора и да заредят мускулите Ви с енергия.


- 3гр Глутамин – предотвратява катаболните процеси и повишава анаболните процеси. Поддържа имунната система Той е най-често срещаната аминокиселина в човешкия организъм и е един от основните отговорници за мускулното възстановяване след тежки тренировъчни сесии.
- 2 гр Бета-аланин - прекурсор на карнозина, който участва значително в мастния метаболизъм.Намалява натрупването на млечна киселина в мускулите и повишава значително  мускулната издръжливост и зарежда мускулите с гориво за следващата тренировка.


- 2 гр Креатин хидрохлорид - най-добре усвояващата се форма на креатин на пазара и той допълва идеално възстановителните качества на този продукт, като бързо зарежда клетките с енергия.

- 5 мг Биоперин е патентован екстракт от черен пипер, който повишава усвояването на хранителните вещества за по-добри резултати.Ако искате предимствата които Ви дава този продукт:

- по-бързо въстановяване

- по-бърз растеж

- повече сила

- нова мускулна маса

- хидратация

Вземете сега GAINZ от HARDCORE  серията на  MUSCLEPHARM  на НАЙ -ДОБРАТА ЦЕНА ОТ  Fitneshrani.com !!!

Начин на употреба : 1 мерителна лъжичка (14,6 гр) се разтварят в 300-400 мл вода. Най-подходящото време за прием е веднага след тренировка или физически натоварвания.

Разфасовка: 438 гр. / 30 дози за 30 тренировки

Дозировка
Доза 14,6 g
Дози в опаковка 30
Съставки
BCAA 6 g
Бета Аланин 2 g
Биоперин 5 mg
Въглехидрати 1 g
Калории 5
Калций 57 mg
Креатин хидрохлорид 2 g
Л-валин 1 g
Л-глутамин 3 g
Л-изолевцин 1 g
Л-левцин 4 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

MusclePharm Gainz

  • Производител: Muscle Pharm
  • Код на продукта: MusclePharm Gainz
  • Наличност: В наличност
85.00 лв
65.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359