MusclePharm Amino 1 BlackMP10781
MusclePharm Amino 1 Black
80.00 лв
product header
MusclePharm Amino 1 BlackMP1078

MusclePharm  е американска компания, която се развива постоянно и диктува тенденциите в индустрията с хранителни добавки.

 

Един от най-новите продукти  от Black серията е Amino 1 Black.Amino 1 Black е „all in one” формула нужна за хидратацията и възстановяването, заредена с най-съвременните и научно доказани  съставки .


Amino 1 Black е гориво за всеки атлет, готов за най-доброто си представяне независимо дали е на терена, на ринга или във фитнес залата.

amino 1 black musclepharmНай-доброто от всичко!


 Това е Amino 1 Black - променя правилата на играта, която Ви тласка до крайния предел на възможностите Ви с допълнителна сила, издръжливост и енергия. За разлика от други спортни напитки даващи ви тези предимства Amino 1 Black съдържа 0 захар и 0 калории.

Предимствата, които предлагат от MusclePharm са:

- отлична формула подходяща за прием преди, по време и след тренировка.

-
BCAA в съотношение 3:1:2 за по-добро възстановяване и изграждане на нова мускулна маса

- енергийна бленда увеличаваща фокуса и концентрацията

- добавени глутамин, глицин и таурин, повишаващи качеството на тренировката и поддържащи енергията

- възстановява хидратацията и електролитния баланс

Amino 1 Black
е аминокиселинна матрица състояща се от BCAA, глутамин, таурин и много интересна енергийна бленда…
Ако разгледаме съставките по отделно бихме разбрали как точно работи.- Глутамин (3гр в доза) е аминокиселина, която се използва за  подпомагане на имунната система и също така  се бори с катаболните процеси. Благодарение на него се подобрява възстановяването и хидратирането на мускулите.

- Таурин (2гр в доза) е аминокиселина, която се използва повече в предтренировъчните продукти, но не трябва да се пренебрегват и възстановителните му свойства. Таурина дава повече издръжливост и сила , повишава навлизането на кръв в мускулите  и поттиска катаболните процеси

- Глицин е най-простата от всички аминокиселина.Тя няма мускулно изграждащи свойства, но взима участие в производството на аденозин трифосфат (АТФ) .

- BCAA ( левцин, изолевцин, валин) в съотношение 3:2:1 е клинично доказана доза, която скъсява времето за възстановяване, намалява мускулната умора и предотвратява мускулната треска.

Може би най-голямата промяна в Amino 1 Black   е добавянето на новата енергийна смес състояща се от 4 ключови компонента.

- Кофеинът(100 мг в доза) е добавен в Amino 1 Black   за да увеличи енергията, концентрация и фокуса. Доказано е че кофеинът увеличава ефективността Ви с от 5 до 8 % .

- Екстракт от зелен чай – Освен, със свойствата си на антиоксидант екстрактът от зелен чай е добавен в Amino 1 Blackс със цел да усили действието на кофеина.

- Женшен – е отдавна позната билка, която влияе благотворно на жизнеността и бодростта на човек.


- Теакрин е алкалоид извлечен от чай „Куча“  и има сходни свойства като на кофеина, само че доставя енергия за по-дълго време.

Подобряването на електролитния баланс е поверен на само 1 но изключително ефективна съставка.

- Кокосовата вода  напоследък стана много известна в света на спорта със свойствата си да възстановява електролитния баланс, като в състава си има високи дози от всички  5 основни елетролита ( натрий, магнезий, калий, фосфор, калций). С тези си свойства кокосовата вода може да Ви помогне да правите по-интензивни и по-дълги тренировъчни сесии.

Обобщено  от MusclePharm са създали един наистина уникален продукт, който комбинира в себе си качествата на суплементи ,които са удачни за прием преди, по време и след тренировка. Създаден специално за спортисти , задоволяващ изцяло нуждите и изискванията им към този тип хранителни добавки.

Ако искате от да се сдобиете с Amino 1 Black на  най-добрата цена -
Поръчайте от нас Fitneshrani.com!

Начин на употреба: Разтворете една мерителна лъжичка (12,8 гр) в 300-400 мл вода  и консумирайте преди, по време или след тренировка.

Разфасовка: 384 гр  30 дози/ 30 дни
 

Дозировка
Доза 12,8 g
Дози в опаковка 30
Съставки
Въглехидрати <1 g
Екстракт от зелен чай 50 mg
Женшен (листа) 50 mg
Калий 100 mg
Калций 28 mg
Кокосова вода 100 mg
Кофеин 100 mg
Л-валин 1 g
Л-глицин 2 g
Л-глутамин 3 g
Л-изолевцин 500 mg
Л-левцин 1,5 g
Магнезий 200 mg
Натрий 40 mg
Таурин 2 g
Теакрин 25 mg
Фосфор 60 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

MusclePharm Amino 1 Black

  • Производител: Muscle Pharm
  • Код на продукта: MP1078
  • Наличност: В наличност
80.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка