MuscleMeds Carnivor 924 грMuscleMeds Carnivor 924 гр1
MuscleMeds Carnivor 924 гр
86.00 лв
product header
MuscleMeds Carnivor 924 грMuscleMeds Carnivor 924 гр

Кай Грийн работи в тясно сътрудничество с Muscle Meds като тестов обект на някои експериментални формули преди предоставянето им на разположение на обикновения потребител. Последният им успех направи революция в най-важната категория хранителни добавки от всички – протеините.

Използването на нови модерни технологии за добиване, хидролиза и техника, CARNIVORтелешкият протеин изолат доставя мощно изграждане на мускулите чрез говеждо месо с по-високи нива на аминокиселини, отколкото всички други източници на протеини, използвани в добавки, включително: суроватка, соя, мляко и яйца.CARNIVOR е дори 350% по-концентриран oт една добре сготвена телешка пържола. И още по – хубаво – без никакви мазнини или холестерол!

CARNIVOR е единственият протеин с тази технология, която е в състояние да рециклира аминокиселините обратно в анаболните пътища за допълнително изграждане на мускулите, за увеличаване на азота и подобряване на растеж на мускулите и подобряване на възстановяването.

Едно от предимствата на правилното хранене с говеждо месо е неговото естествено високо съдържание на креатин. Говеждото е един от най-добрите естествени източници на креатин. За възбуждане на анаболни активaтори и клетки CARNIVOR доставя 20 пъти повече креатин, отколкото една пържола!

Начин на употреба : Приемайте 1-2 дози със 200-300 мл студена вода преди, след тренировка, както и след ставане и преди лягане. Подходящ по всяко време на денонощието.

Състав:

carnivor900gr-suppfacts

Дозировка
Доза 33 g
Дози в опаковка 28
Съставки
Витамин А 2547 IU
Витамин В12 100 mcg
Витамин В6 6,5 mg
Витамин С 25 mg
Въглехидрати 6 g
Калий 6 mg
Калории 116
Калций 23 mg
Магнезий 2 mg
Натрий 44 mg
Ниацин 8,2 mg
Протеини 23 g
Рибофлавин .2 mg
Тиамин .1 mg
Фосфор 20 mg
5 MuscleMeds Carnivor 924 гр
Optimum Gold Standard Whey е най-продаваният протеин в световен мащаб. Според нас той е по-добрият избор.
5 MuscleMeds Carnivor 924 гр
Искам да попитам този протеин ли да си взема или Голд Стандарт.Благодаря.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MuscleMeds Carnivor 924 гр

  • Производител: Muscle Meds
  • Код на продукта: MuscleMeds Carnivor 924 гр
  • Наличност: В наличност
86.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка