MuscleMeds Carnivor 924 грMuscleMeds Carnivor 924 гр1
MuscleMeds Carnivor 924 гр
86.00 лв
MuscleMeds Carnivor 924 грMuscleMeds Carnivor 924 гр

Кай Грийн работи в тясно сътрудничество с Muscle Meds като тестов обект на някои експериментални формули преди предоставянето им на разположение на обикновения потребител. Последният им успех направи революция в най-важната категория хранителни добавки от всички – протеините.

Използването на нови модерни технологии за добиване, хидролиза и техника, CARNIVORтелешкият протеин изолат доставя мощно изграждане на мускулите чрез говеждо месо с по-високи нива на аминокиселини, отколкото всички други източници на протеини, използвани в добавки, включително: суроватка, соя, мляко и яйца.CARNIVOR е дори 350% по-концентриран oт една добре сготвена телешка пържола. И още по – хубаво – без никакви мазнини или холестерол!

CARNIVOR е единственият протеин с тази технология, която е в състояние да рециклира аминокиселините обратно в анаболните пътища за допълнително изграждане на мускулите, за увеличаване на азота и подобряване на растеж на мускулите и подобряване на възстановяването.

Едно от предимствата на правилното хранене с говеждо месо е неговото естествено високо съдържание на креатин. Говеждото е един от най-добрите естествени източници на креатин. За възбуждане на анаболни активaтори и клетки CARNIVOR доставя 20 пъти повече креатин, отколкото една пържола!

Начин на употреба : Приемайте 1-2 дози със 200-300 мл студена вода преди, след тренировка, както и след ставане и преди лягане. Подходящ по всяко време на денонощието.

Състав:

carnivor900gr-suppfacts

5 MuscleMeds Carnivor 924 гр
Optimum Gold Standard Whey е най-продаваният протеин в световен мащаб. Според нас той е по-добрият избор.
5 MuscleMeds Carnivor 924 гр
Искам да попитам този протеин ли да си взема или Голд Стандарт.Благодаря.

Напишете отзив

    Лош           Добър

MuscleMeds Carnivor 924 гр

  • Производител: Muscle Meds
  • Код на продукта: MuscleMeds Carnivor 924 гр
  • Наличност: В наличност
  • 86.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359