ПОРЪЧАЙ С КОД "BLACK15" И ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ.
Muscle Pharm Creatine 300 грMuscle Pharm Creatine 300 гр1
Muscle Pharm Creatine 300 гр
44.00 лв
product header
Muscle Pharm Creatine 300 грMuscle Pharm Creatine 300 гр

Muscle Pharm Creatine 


Muscle Pharm Creatine 300 gr е висококачествен продукт, който е произведен от Musclepharm – водеща компания в производството на спортни хранителни добавки. Целта на компанията-производител е да даде на Вашето тяло голям брой възможности като Ви предостави  Muscle Pharm Creatine 300 gr - една от най-добрите в света хранителни добавки от този клас.

Този продукт може да подобри креатиновото състояние като увеличи усвояването на бионаличността му във Вашето тяло. В същото време  Muscle Pharm Creatine 300 gr има възможност да повлие ползотворно на Вашата издръжливост. Също така се счита, че може да увеличи силата на Вашите мускули, както и чистия им мускулен растеж. Продуктът е спечелил своята популярност, благодарение на големия брой ефективни резултати, получени от професионални спортисти при употребата му.

muscle pharm creatine ad

Предназначението на тази хранителна добавка е да се използва от всички атлети, които участват в продължителни и много интензивни тренировки. Най-вече е подходяща при вдигането на тежести.  Muscle Pharm Creatine съдържа в себе си клинично тестваната съставка Cinnulin. За нея се счита, че е в състояние да повиши абсорбцията. Така би трябвало ефектите от употребата на този изключително чист креатин да се усетят директно във Вашите мускули.

Счита се, че този уникален продукт, благодарение на съвременната си формула, е в състояние да увеличи експлозивната енергия на Вашето тяло. Вие би трябвало да успеете да вдигате много по-големи тежести и да можете да тренирате много по-интензивно. Строго препоръчително е да се запознаете внимателно с препоръчителните указания за употребата на Muscle Pharm Creatine . В определени случаи експертите от Musclepharm Ви препоръчват и да се консултирате с Вашия лекар преди да започне приема на този креатин.

Muscle Pharm Creatine  е спечелил доверието на много атлети по света. Той им е помогнал да увеличат своята енергичност, да станат по-силни и по-жизнени, благодарение на неповторимата смесица от пет чисти и разнообразни по своята природа креатини. Уникалната му формула би могла да помогне и на Вас. Изберете Musclepharm Creatine 300 gr още сега!

Употреба: 5 гр. преди и след тренировка

Разфасовка: 300 гр / 60 дози

Състав:

muscle pharm creatine sf

Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 60
Съставки
Креатинова матрица 5000 mg
5 Muscle Pharm Creatine 300 гр
Може да се смеси.
5 Muscle Pharm Creatine 300 гр
Добър ден!Желая да попитам,дали мога да смеся доза на този креатин в протеиновия ми шейк на Mex American Standart Whey?
5 Muscle Pharm Creatine 300 гр
Може.
5 Muscle Pharm Creatine 300 гр
А може ли да се пие кофеин ? Примерно сутрин да пия кафе и преди и след трен да си пия креатиновите матрици ??
5 Muscle Pharm Creatine 300 гр
В нетренировъчни дни може да се приема сутрин и вечер по 1 доза.
5 Muscle Pharm Creatine 300 гр
Значи по една доза преди и след тренировка, а в нетренировъчни дни приема ли се?
Напишете отзив
    Лош           Добър

Muscle Pharm Creatine 300 гр

  • Производител: Muscle Pharm
  • Код на продукта: Muscle Pharm Creatine 300 гр
  • Наличност: В наличност
44.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359