Muscle Pharm Combat Powder 4530 грMuscle Pharm Combat Powder 4530 гр1
Muscle Pharm Combat Powder 4530 гр
205.00 лв 260.00 лв
product header
-21% Muscle Pharm Combat Powder 4530 грMuscle Pharm Combat Powder 4530 гр

Продукта на Muscle Pharm – Combat Powder е протеинов микс, който увеличава мускулната сила и маса и намалява времето за възстановяване на мускулите. За мнозина е трудно да получат достатъчно протеин през деня само с консумиране на храна, така Muscle Pharm направиха протеин на прах, който ви дава допълнителни протеини, от които се нуждаете за да увеличавате силата и масата си. Тази добавка е направена така, че да може протеина да се разпределя във времето. Това означава, че не само ще се имате протеин, вливащ се в кръвта ви бързо, но ще го получавате непрекъснато през следващите няколко часа. Combat Powderпротеинът е перфектната бленда, която ще ви даде резултатите, които търсите във фитнес залата.

За да преразгледаме Combat Powder ние първо трябва да разберем какво представлява. Тази добавка е протеинова смес от суроватъчен протеин на прах, който  с течение на времето непрекъснато храни мускулите в продължение на часове.

Какво съдържа Combat Powder?


Combat Powder използва комбинация от протеини, получени от суроватка и казеин, за да могат непрекъснато да хранят мускулите. Казеина е много бавно усвояващ се протеин, който е освобождава за период от около осем часа. Суроватъчния протеин-изолат е един от най-добрите протеини в днешно време, защото се усвоява много бързо от мускулите. Той е един от главните протеини в Combat Powder.
Третата съставка е концентрата от суроватъчен протеин. Тази съставка също е много важна, защото съдържа много ензими, витамини и хранителни вещества.
Този суроватъчен комплекс, заедно с казеин и яйчен албумин (помага за образуването на мускулната маса) звучи като отлична комбинация за един отличен прием на протеини.

 

Качество и ефективност на Combat Powder


Протеиновата смес е чудесна за антикатаболитни цели и функции и съдържа 24гр. протеин в една лъжица. Това значи че Combat Powder ви донася 52 порции чист протеин, което е много повече от другите протеинови продукти.

 

 

Странични ефекти


Няма никакви странични ефекти при използването на MusclePharm Combat Powder. Специалните смеси в Combat Powder са от най-добрите и най-чистите протеини, които са на разположение днес. В допълнение, Combat Powder е с ниско съдържание на лактоза, така че не трябва да имате някакви проблеми с разстроен стомах.

 

 

Разтворимост


Combat Powder се разтваря учудващо добре. Използването на шейкър разтваря праха много лесно за кратък период от време. Combat Powder се разтваря по-добре от повечето други протеини. Важно е да се отбележи обаче, че докато може да има някакви остатъци при разтварянето, те не са особено много, което показва, че Combat Powder е наистина светлина в тунела.

 

 

Вкус


Въз основа на вкуса  ”Горските плодове” ние смело може да твърдим, че това е един от най-добрите протеини на вкус. Някои протеинови шейкове са много трудни за преглъщане, сякаш са лекарства, докато Combat Powder е доста вкусен.

 

 

Обобщение


Няма да се отрече, че Muscle Pharm имат утвърден продукт чрез Combat Powder, като се имат предвид позитивите: 1) голяма комбинация от множество източници на протеини, 2), добра концентрация на протеин в порцията и 3) голям брой порции на опаковка. Много от другите продукти в тази категория струват значително повече, а много от праховете, които струват по-малко не могат и да се доближат до качеството на Combat Powder. Като цяло, ако парите не са ви проблем, можете да вероятно ще намерите по-добър прах, но за висококачествен протеин на по-достъпна цена, Muscle Pharm дава добър отговор с Combat Powder.

Начин на употреба: Смесетe 1 мерна лъжица с 150-300 мл.вода или мляко. Консумирайте 2-3 пъти на ден за оптимален ефект.

Разфасовка: 4530 грама

Състав:

Combat-Powder-10-Lbs-Supplement-Facts

Дозировка
Доза 34,8 g
Дози в опаковка 130
Съставки
Витамин А 19,54 IU
Въглехидрати 5 g
Диетични фибри 1 g
Захари 2 g
Калий 270 mg
Калории 130
Калории от мазнини 15
Мазнини 1,5 g
Наситени мазнини 1 g
Натрий 150 mg
Протеини 24 g
Холестерол 75 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Muscle Pharm Combat Powder 4530 гр

  • Производител: Muscle Pharm
  • Код на продукта: Muscle Pharm Combat Powder 4530 гр
  • Наличност: В наличност
260.00 лв
205.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359