Muscle Pharm BCAA 215 грMuscle Pharm BCAA 215 гр1
Muscle Pharm BCAA 215 гр
56.00 лв
product header
Muscle Pharm BCAA 215 грMuscle Pharm BCAA 215 гр

Аминокиселините са градивните елементи на протеините  и мускулната  тъкан. Те също така са от голямо значение, за редица функции на тялото, свързани с използването на енергията, промените  в настроението, мозъчната функция, загубата на тегло, и увеличаването на  мускулната маса и  сила. Когато става дума за бодибилдинг, едни от най-нужните аминокиселини са ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. Тъй като по време на тренировки те се  изчерпват, е необходимо да си ги набавяте допълнително. BCAA  на Muscle Pharm  е формула, осигуряваща Ви аминокиселините с разклонена верига ВСАА в съотношение 3:1:2.

Характеристики на BCAA:

  • 100% фармацемтично чисти ВСАА аминокиселини
  • ВСАА в съотношение 3:1:2
  • Осигурява 6000 мг ВСАА на доза от 8 капсули
  • Бързо усвояване и висока ефективност


Към BCAA спадат аминокиселините левцин, изолевцин и валин. Те съставят приблизително  35% от  мускулните  протеини във вашето тяло. BCAA  съдържа  важните ВСАА аминокиселини, които имат свойството значително да повишават  синтеза на протеини в тялото Ви и да поддържат положителен азотен баланс. Това ще достави на вашите мускули всички необходими хранителни вещества и силен приток на кръв и кислород, които ще Ви напомпат както никога преди това. Освен това, приема на BCAA  ще запази този вид на мускулите Ви, тъй като благодарение на аминокиселините ВСАА, мускулите Ви ще са защитени от катаболните процеси.

Приема на BCAA ще Ви помогне да получавате непрекъснат прилив на енергия, който ще повиши вашата издържливост и ще увеличи продължителността на тренировките Ви. Аминокиселините с разклонена верига ВСАА в продукта, подпомагат  възстановяването на мускулите и забавят умората по време на тренировките. Това е възможно, заради тяхната способност да блокират навлизането на предизвикващия умора триптофан в мозъка, и същевременно да стимулират и повишават  протеиновия  синтез. BCAA  всъщност са единствените аминокиселини, които се транспортират директно в кръвния поток и оттам-в мускулната тъкан, като не се метаболизират преди това в черния дроб.

С допълнителния прием на ВСАА аминокиселини, Вие също така си осигурявате по-бързо и ефективно възстановяване между  тренировките, което също е много важно, ако искате максимални резултати. Не на последно място, формулата на BCAA може да Ви помогне да отстраните излишните мазнини.Това е възможно, тъй като аминокиселините ВСАА засилват вашият метаболизъм и правят отслабването по-лесно и бързо.

Начин на употреба: Приемайте по 1 доза от продукта няколко пъти на ден.

Разфасовка: 215 грама

Състав:

musclepharm-bcaa-powder-facts-800x800

Дозировка
Доза 7,16 g
Дози в опаковка 30
Съставки
Л-валин 2000 mg
Л-изолевцин 1000 mg
Л-левцин 3000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Muscle Pharm BCAA 215 гр

  • Производител: Muscle Pharm
  • Код на продукта: Muscle Pharm BCAA 215 гр
  • Наличност: В наличност
56.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка