Muscle Meds Secret Sauce 1416 грMuscle Meds Secret Sauce 1416 гр1
Muscle Meds Secret Sauce 1416 гр
103.00 лв
product header
Muscle Meds Secret Sauce 1416 грMuscle Meds Secret Sauce 1416 гр

Мускулите растат извън залата, затова е много важно да се намали катаболизма до минимум. Повечето бодибилдъри наблягат на предтренировъчните продукти, но също така нужни са и следтренировъчни. След тренировката на мускулите трябва да се осигурят хранителни вещества, които да подпомогнат възстановяването и растежа им. Представяме Ви продукта Secret Sauce на Muscle Meds. Това е уникална след-тренировъчна формула, създадена в подкрепа на интензивния мускулен растеж и ефективното възстановяване. Този продукт ще Ви набави  всички ценни хранителни вещества, необходими за постигане на видими резултати.

Характеристики на Secret Sauce:

 • Биоактивна формула
 • Подпомага растежа на мускулите
 • Насърчава правилното възстановяване
 • BSA биоактивни пептиди
 • Обогатен с растежни фактори
 • Реактивна въглехидратна система
 • Включва  Cre3 ™ креатин комплекс
 • Съдържа 5 гр добавен левцин
 • 10:01:01 BCAA


Secret Sauce е истинска революция след добавките за след-тренировъчно възстановяване. Този уникален продукт не само набавя на  мускулите важни хранителни вещества, аминокиселини и гликоген, които тялото изразходва от мускулната тъкан по време на интензивна тренировка, но също така създава най-подходящата среда за подобрено възстановяване и повишаване на мускулната маса.  Secret Sauce е първата в света биоактивна след-тренировъчна формула, която съдържа BSA ( говежди серумен албумин ) с фармацевтично качество за максимално засилен растеж на мускулната тъкан и по-добро възстановяване.

Той е отличен източник на биоактивни пептиди и растежни фактори, като се отличава с висока концентрация на левцин и други незаменими аминокиселини. Действието на този вид биоактивен протеин се допълва от други активни компоненти, които подпомагат синтеза на протеин, подобряват инсулиновия ефект и възстановяват запазите от гликоген и АТФ в мускулите. Secret Sauce съдържа допълнителни 5 гр левцин, както и висока доза аминокиселини с разклонена верига ВСАА в съотношение 10:01:01. Благодарение на специалния креатинов комплекс Power- AMP Cre3 Creatine Complex, комбинация от креатин монохидрат, креатинMagnaPower® и креатин глюконат, продукта осигурява високи енергийни нива за допълнителна сила и издръжливост.

Следващата важна стъпка в след-тренировъчната програма е свързана с оптимизиране на активността на инсулина и попълване на гликогеновите запаси. Secret Sauce осигурява и двете, чрез инсулинотропните аминокиселини глицин и фенилаланин, заедно  с патентованата реактивна въглехидратна система за повишаване на инсулина - iSPIKE.Тези аминокиселини действат синергично с реактивните въглехидрати и BSA протеини, като подобряват усвояването на останалите хранителни вещества, пептидите и растежните фактори в BSA и насърчават растежа и възстановяването на мускулите след тренировка.

Начин на употреба: Смесете две мерителни лъжички с 350 мл вода и консумирайте веднага след тренировка.

Разфасовка: 1416 гр

Състав:

SecretSauceOrange

Дозировка
Доза 71 g
Дози в опаковка 20
Съставки
Въглехидрати 50 g
Калий 20 mg
Калории 210
Натрий 135 mg
Протеини 4 g
Хром 200 mcg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Muscle Meds Secret Sauce 1416 гр

 • Производител: Muscle Meds
 • Код на продукта: Muscle Meds Secret Sauce 1416 гр
 • Наличност: В наличност
103.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка