Muscle Meds Carnivor Raging Bull 440 грMuscle Meds Carnivor Raging Bull 440 гр1
Muscle Meds Carnivor Raging Bull 440 гр
50.00 лв
product header
Muscle Meds Carnivor Raging Bull 440 грMuscle Meds Carnivor Raging Bull 440 гр

Търсенето и потреблението но продукти с телешки протеин на прах  в световен мащаб се е увеличил рязко. Carnivor Raging Bull на Muscle Meds e висококачествена добавка с телешки протеин изолат. Специалната Anabolic Nitrogen Retention Technology (ANRT) система характерна за този продукт,  възстановява аминокиселините и наутрализира вредните амонячни съединения. Въпреки, че протеинът е от решаващо значение за растежа на мускулна тъкан, азотни отпадъчни продукти, като амоняк могат да прекратят неговото действие и да попречат на развитието на мускулите. Системата ANRT е специално разработена, за да се справи с натрупването на токсичните отпадъци. Carnivor Raging Bull включва висококачествен телешки протеин изолат, като осшгурява около 350% повече аминокиселини в сравнение с телешка пържола.

Характеристики на Carnivor Raging Bull:

  • Висококачествен  телешки протеин изолат
  • Отличен аминокиселинен профил
  • Без мазнини, холестерол и захар
  • Съдейства за възстановяването
  • Подпомага мускулния растеж


Телешкият протеин, под формата на суплемент, е много по-концентриран отколкото в обикновеното телешко месо. Ето защо, тези добавки са изключително силни и ефективни, но и в същото време здравословни. Телешкия  протеин значително засилва мускулния растеж, както и мускулното развитие. Освен това, осигурява мигновено възстановяване, а и оптимизиране на анаболните процеси във вашето тяло. Всичко това е възможно поради факта, че телешкия протеин съдържа  най-големите количества аминокиселини, в сравнение с всички други протеини, било то суроватъчни изолати или казеин.

Телешкия протеин ще Ви достави  пълен спектър от най-необходимите Ви  силно концентрирани аминокиселини, както и много други необходими за вашето израстване в бодибилдинга хранителни вещества. Именно те обуславят  анаболната мощ  на телешкият протеин. Телешките аминокиселини, тоест тези които телешкият протеин осигурява, са най-добрият  начин да се възползвате от всички предимства на телешкото  месо, без да страдате от някои негови  недостатъци, като  високо съдържание на мазнини което споменахме. Телешкият протеин съдържа ВСАА, както и всички други основни и важни за вашият мускулен растеж аминокиселини.

Друга причина, поради която изборът на Carnivor Raging Bull ще Ви е от полза е, че телешкия протеин съдържа огромни количества креатин фосфат! Сигурно знаете, че креатинът е от ключово значение при получаването на енергия от клетката чрез АДФ / АТФ - цикъл. Тоест, именно креатинът е фактора, благодарение на който Вие ще повишите издържливостта си и продължителността на анаеробни упражнения. Тялото Ви може да произведе креатин фосфата и самостоятелно,  от трите аминокиселини аргинин, глицин и метионин, които също се съдържат в големи количества в телешкия протеин.

Начин на употреба: Смесете 1 мерителна лъжичка със 180-250 мл студена вода.

Разфасовка: 440 грама

Състав:

3219_extra_extra470_1

Дозировка
Доза 37 g
Дози в опаковка 12
Съставки
Витамин А 80 IU
Витамин В12 100 mcg
Витамин В6 6,5 mg
Витамин С 25 mg
Въглехидрати 8 g
Калий 6 mg
Калории 124
Калций 23 mg
Магнезий 2 mg
Натрий 44 mg
Ниацин 8,2 mg
Протеини 23 g
Рибофлавин 0,2 mg
Тиамин 0,1 mg
Фосфор 20 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Muscle Meds Carnivor Raging Bull 440 гр

  • Производител: Muscle Meds
  • Код на продукта: Muscle Meds Carnivor Raging Bull 440 гр
  • Наличност: В наличност
50.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359