MP Arnold Series IRON WHEY 680 грMP Arnold Series IRON WHEY 680 гр1
MP Arnold Series IRON WHEY 680 гр
45.00 лв
MP Arnold Series IRON WHEY 680 грMP Arnold Series IRON WHEY 680 гр

Повечето бодибилдъри и спортисти приемат протеинови добавки, за да им помогнат да изградят мускули.

Защо са толкова необходими?

Протеиновите добавки работят, чрез предоставяне на тялото си с необходимите градивни елементи използвани за създаване на мускули – аминокиселините, които съдействат за изграждането на мускулната тъкан.

Причината, поради която атлети и бодибилдъри имат нужда от протеинови добавки е, че интензивната физическа активност използва протеиновите запаси в тялото и особено тези в мускулите. Ако приемате протеинов продукт, Вие не само ще възстановявате бързо мускулите си, но и ще им създавате нужните условия да растат по-бързо. 

Протеиновите добавки ще Ви помогнат също така да поддържате енергията в тялото си, да изгаряте излишните мазнини и да не чувствате глад.

Arnold IronWhey 01 MP Arnold Series IRON WHEY 2270 гр хранителни добавки и протеини

Ако уважавате усилията си в залата и желаете най-доброто за себе си, решението е Iron Whey от серията Arnold на Muscle Pharm.

Тази протеинова добавка ще Ви осигури висококачествен 100% суроватъчен протеин. Iron Whey е концентрирана протеинова формула, благодарение на която, Вие ще се радвате на желаните резултати, тъй като ще се възстановявате перфектно след всяка тренировка. Ако искате да повишите нивата на азот в кръвта си, отново Iron Whey е решението!

Богатата на азот среда, която Iron Whey създава, максимизира протеиновия синтез и подпомага изграждане на чиста мускулна маса.
 

Характеристики и действие на Iron Whey:

 • Осигурява 22 грама висококачествен суроватъчен протеин на доза
 • Прави възстановяването по-бързо и качествено
 • Доставя на тялото Ви важни аминокиселини
 • Повишава мускулния растеж
 • Поддържа положителен азотен баланс
 • Повишава енергията и тонуса
 • Съдейства за редуциране на излишните мазнини
 • Не съдържа глутен
 • Разтваря се лесно и има чудесен вкус


Има много причини, поради които суроватъчния протеин е толкова предпочитан източник на протеини. Нека да разгледаме основните от тях, които превръщат Iron Whey в перфектната протеинова добавка:

Суроватъчния протеин е богат на незаменими аминокиселини

Една от основните ползи на суроватъчния протеин, която е характерна и за Iron Whey, е че суроватъчния протеин е много ефективен начин за доставяне на тялото на достатъчно количество незаменими аминокиселини.

Какви са тези аминокиселини? 

Те са вериги, които съдържат азот и са градивни елементи на протеините. Звучи малко объркващо, но всичко, което наистина трябва да знаете са видовете и количеството аминокиселини, които се съдържат в даден протеин, те определят доколко добър е този протеин. Суроватъчния протеин в Iron Whey съдържа всички незаменими аминокиселини.

Arnold IronWhey 04 MP Arnold Series IRON WHEY 2270 гр хранителни добавки и протеини

Тези “съществени” аминокиселини не могат да бъдат произведени от организма и затова трябва да бъдат доставени от външни източници. Суроватъчния протеин в Iron Whey е отличен пълен източник на протеин, който съдържа всички незаменими аминокиселини. Той съдържа също така достойни количества от други несъществени аминокиселини, а още по-важното е, че той осигурява аминокиселините с разклонена верига BCAA. Всичко това означава, че суроватъчен протеин и съответно Iron Whey, е най-добрият източник на протеин за тези, които искат да натрупат мускули.

Суроватъчния протеин е лесно смилаем

В сравнение с другите пълни източници на протеин, като яйца, телешко, пиле, мляко, риба и т.н., суроватъчния протеин е много лесен за усвояване от организма. Също така ефективно се абсорбира и използва от тялото. Колкото по-добре определен протеин може да се абсорбира и усвоява от организма, толкова по-добре ще подпомогне мускулното възстановяване и растеж. В това отношение, суроватъчния протеин в Iron Whey е първенец!

Суроватъчния протеин може да стимулира имунната система

Тъй като сте спортисти, Вие тренирате здраво с големи тежести всеки ден. Това поставя тялото Ви под голям стрес, което пък води до отслабване на имунната система. Това не бива да се допуска от никой атлет. Още една от най-важните ползи от суроватъчния протеин в Iron Whey е, че той доказано може да помогне за засилване на имунната система. Това се постига чрез повишаване на нивата на молекула, наречена глутатион. Тази молекула е важен антиоксидант, който допринася много за силна имунна система. Здравата имунна система ще Ви помогне да тренирате всеки ден, без да сте застрашени от вируси и болести.

Суроватката е удобен източник на протеини 

Тъй като сте бодибилдър, Вие се нуждаете от повече протеини в диетата си. Вие трябва да консумирате много протеини дневно, разпределени в рамките на 5-7 малки хранения за деня. Много хора им е трудно да достигнат своя дневен прием на протеини, чрез нормални храни. Това ще отнеме твърде много подготовка, готвене, а да не говорим за финансите. Iron Whey е едно много удобно допълнение към вашия протеинов прием. Вместо да се налага да приготвяте 5-7  ястия за деня си, можете да замените няколко цели хранения със суроватъчния протеинов шейк Iron Whey.

Суроватъчния протеин подпомага изгарянето на мазнините

Консумирането на суроватъчен протеин ще увеличи броя на калориите, които тялото Ви изгаря. Суроватъчния протеин в Iron Whey, притежава свойство, известно като висок топлинен ефект, като по този начин Ви позволява да изгаряте повече излишни мазнини, дори докато гледате телевизия или дори когато спите. Суроватъчният протеин има по-висок топлинен ефект от всички други хранителни добавки (например въглехидрати, мазнини) и поради това, високо протеиновата диета е не само чудесна за изграждането на мускулите, но също така за изгарянето на мазнини. Освен това, ако консумирате Iron Whey например преди тренировка, процента на мазнините в тялото, които ще използвате, като гориво по време на тренировка ще се увеличи, позволявайки Ви да горите колкото може повече калории.Суроватъчния протеин потиска чувството на глад

Суроватъчния протеин в Iron Whey може да Ви помогне да отслабвате и по друг начин. Известно е, че суроватъчния протеин, помага да се чувствате сити за по-дълго, като по този начин Ви помага да контролирате Вашата диета по-лесно и в крайна сметка ще спомогне за естествено намаляване на дневния Ви калориен прием. Както знаете, това ще помогне за загубата на излишното тегло, като “принуждава“ тялото Ви да използва мазнините, като източник на гориво.

Така че, ако търсите начин да се отървете от тези последни няколко килограма и на тяхно място да изградите чисти мускули, да се възстановявате бързо и ефективно или да сте винаги във форма в залата, прибавете Iron Whey към диетата си!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799

Начин на употреба: Смесете 1-2 супени лъжици с 150-200 мл студена вода и приемайте 1-3 пъти дневно, непосредствено преди и/или след тренировка.

Опаковка: 680 гр

Напишете отзив

    Лош           Добър

MP Arnold Series IRON WHEY 680 гр

 • Код на продукта: MP Arnold Series IRON WHEY 680 гр
 • Наличност: Изчерпан
 • 45.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359