MP Arnold Series IRON PUMPMP Arnold Series IRON PUMP1
MP Arnold Series IRON PUMP
59.00 лв
MP Arnold Series IRON PUMPMP Arnold Series IRON PUMP

Много бодибилдъри задават въпроса, “необходимо ли е мускулното напомпване  за изграждане на мускули?“ Повечето  хора категорично заявяват, че получаването на добра  помпа е необходимо. На първо място, възможността лесно да се получи добра мускулна  помпа е знак, че тялото Ви е в анаболно състояние и е готово за тренировка. Това  показва, че тялото и клетките са добре хидратирани и готови да растат. Освен това,  когато получите добра мускулна помпа, Вие предоставяте  голямо количество  богата  на хранителни вещества кръв към мускулите, което гарантирано ще подпомогне мускулния растеж.

Предлагаме Ви предтренировъчния продукт Iron Pump от серията Arnold на Muscle Pharm, за да постигате винаги мускулна помпа. Iron Pump се отличава с  мощна, концентрирана формула, създадена на основата на   аргинин нитрат. Продукта не съдържа креатин, но въпреки това ще Ви осигури експлозивна енергия за всяка тренировка.

Действие на Iron Pump:

 

 • Подпомага получаването на  перфектна мускулна плътност
 • Осигурява масивно напомпване
 • Продукт идеален за  начинаещи
 • Повишава  обема на мускулните клетки
 •  Влива във вените  експлозивна енергия
 • Осигурява максимална доставка на хранителни вещества до мускулите
 • Стимулира изграждането на мускулна маса
 • Подпомага синтеза на азотен оксид
 • Подобрява кръвообръщението
 • Повишава  умствената концентрация
 • Подобрява мозъчната дейност

 

 

Какво съдържа  Iron Pump?


L-аргинин нитрат

Iron Pump, както вече споменахме, е създаден въз основа на аминокиселината аргинин нитрат. Напоследък, аргинин нитрат е станал  доста популярен  сред хора, които искат да подобрят своята мускулна маса и тонус. Aргинин  нитрат е вид аминокиселина, която е един от основните градивни елементи на протеина. Приет преди да влезете в залата, той ефективно подпомага растежа на мускулите, и в същото време  повишава синтеза на протеини, веднага след  тренировката. Това е основната причина, поради която Iron Pump  е най-добрият избор за спортисти и бодибилдъри, които искат да изстрелят  своите тренировки   към следващото ниво.Аргинин нитрат  е предпочитан, не само заради отличното усвояване в организма, но и заради това, че аминокиселината участва активно в изграждането на мускулната тъкан. Важно е да се отбележи, че аргинин нитрат във формулата на  Iron Pump, повишава  производството на азотен оксид, и играе ключова роля в развитието на мускулите. Веднага след като тялото е постигнало  високо ниво на азотен оксид, кръвоносните съдове се разширяват, и по-големи  количества кръв и хранителни вещества се транспортират,  до различните части на тялото. Това гарантира, че различните мускули ще са максимално снабдени с необходимите за мускулен растеж хранителни вещества.

Arnold_IronPump_04

Също така, увеличеното   снабдяване  с кръв, позволява на клетките на организма, освен хранителни вещества да получават допълнително  кислород,  вода, и др. Това може да Вие помогне да подобрите своите тренировки, като увеличите значително мускулната си сила. В допълнение, друг значителен положителен ефект от  увеличения  притока на кръв е,  предотвратяването на  мускулните  болки след  интензивна тренировка. С подобряване на кръвообращението, натрупването на млечна киселина, която причинява мускулна болка и възпаление намалява, което  позволява по-добро възстановяване на мускулите.

Аргинин нитрат, който Iron Pump  Ви осигурява, освен изброените ползи,  е в състояние да  подобри функциите на  имунната Ви  система, да  ускори възстановяването  и ремонта  на на цялото тяло, да контролира  отрицателното действие на  свободните радикали, да  подпомага поддържането на  здравословни нива на холестерола, и др.  Друга популярна функция на аргинин нитрат, от която можете да се възползвате чрез приема на Iron Pump, е  способността му да стимулира производството на  някои хормони, като например  хормони на растежа HGH.  Това е  много важно за бодибилдърите, които  искат да постигнат  мускулната маса и тонус, без да качват  ненужни килограми.

L-глицин

Формулата на Iron Pump съдържа и аминокиселината L-глицин, която  е заменима аминокиселина, участваща в състава на протеините. Тя е с най-малка структура от всички аминокиселини и лесно се адаптира към по-големи верижни структури на протеините. Глицин е прекурсор на креатин, а също така поддържа гликогеновите запаси, вследствие на което повече глюкоза се съхранява в мускулите,  за генериране  на енергия. L- глицин е най-малката аминокиселина по  размер, но  има много мощни ефекти върху тялото,  и участва в различни биохимични реакции. Например, той е важен за  изграждането на здрава ДНК и РНК,  които са генетичните  елементи, необходими за правилното функциониране на клетките на организма.

В Iron Pump, L- глицин взима участие в  образуването  на креатин, който може да помогне за насърчаване на растежа на мускулите и производството на енергия по време на тренировка. Тази аминокиселина  е основният компонент на колагена, който съставя  по-голямата част  от  кожата, сухожилията, ставните връзки и други. L- глицин, в състава на Iron Pump,  може да помогне на тялото Ви да регулира нивото на кръвната захар и да осигури глюкоза на различни телесни тъкани за енергия. Енергията е ключов фактор за успеха Ви, тъй като е необходима за вашите тренировки.

L-орнитин

L-орнитин е друг важен компонент от мощната формула на Iron Pump. Тази аминокиселина е необходим елемент за изграждането на имунната Ви система. Той подпомага функциите на черният дроб, като пречиства и изхвърля вредните амонячни съединения. Орнитин стимулира синтеза на растежен хормон и ускорява метаболизма на натрупаните мазнини в човешкото тяло. Ефектът му се увеличава в комбинация с аргинин, както е в състава на Iron Pump. Тялото Ви използва L-орнитин за синтезиране на  аргинин, пролин и други аминокиселини, а също така и за възстановяването на черния дроб.  Спортистите отдавна използват L-орнитин, за постигане на анаболно състояние, и Вие можете да се възползвате от това, чрез приема на Iron Pump!

Въпреки, че тази аминокиселина не е  обвързана с процеса на синтеза на протеини (възстановяване на мускулите), участва в освобождаването на много важен анаболен хормон – хормона на растежа.  Човешкият растежен хормон е добре известен със своите анаболни качества, и тези свързани с  изгарянето  на излишните  мазнини.  L-орнитин е една  от малкото аминокиселини, които стимулират  хипофизата да освобождава  повече растежен хормон. За Вас като бодибилдъри и спортисти, това  означава  повече мускулен растеж и задържане на по-малко телесни мазнини, повишени нива на енергията, подобряване на мозъчната функция и повишено либидо.

Iron Pump е обогатен и с някои други съставки. Глогът  и корена  от червено цвекло например, благодарение на съдоразширяващите си свойства, подобряват снабдяването с  кръв, понижават високото  кръвно налягане, и изчистват  токсините и тежките метали от тялото. Iron Pump съдържа и холин битрат, тирозин, винпоцетин и кофеин. Това са съставките, които подобряват  мозъчната дейност, стимулират  паметта, и повишават  концентрацията, заедно с енергията във вашето тяло.

Начин на употреба: Разтворете една мерна лъжица с 250 мл вода и приемайте 30 минути преди тренировка.

Разфасовка: 180 гр / 30 дози за 30 тренировки

Състав:

iron pump systav

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

MP Arnold Series IRON PUMP

 • Производител: MP Arnold Series
 • Код на продукта: MP Arnold Series IRON PUMP
 • Наличност: Изчерпан
 • 59.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359