USP Labs Modern BCAA Plus X2 StackModern BCAA Combo1
USP Labs Modern BCAA Plus X2 Stack
109.99 лв 170.00 лв
product header
-35% USP Labs Modern BCAA Plus X2 StackModern BCAA Combo

USPLabs Modern BCAA, както можете да предположите, съдържа левцин, изолевцин и валин. Тези аминокиселини с разклонена верига помагат на тялото да синтезират протеини, процес, чрез който се възстановяват и изграждат мускулните тъкани. Тъй като съставките в Modern BCAA са микронизирани, всяка едно доза се разтваря изключително лесно.Всичко се разтваря без остатък и не съдържа изкуствени оцветители, които да оцветят вашата бутилка или шейкър. Modern BCAA съдържа основни съставки за изграждане на здраво, атлетично тяло и да помогне за по-добри тренировки.

Основното нещо, което е важно да се отбележи в USPLabs Modern BCAA е съотношението между аминокиселините. Повечето подобни продукти съдържат същите три BCAA. Диференциращ фактор е съотношението, в което те идват. USPLabs Modern BCAA съдържа BCAA в уникално съотношение 8:1:1 в полза на Левцина. Това всъщност е много желателно, тъй като Левциновото съдържание е най-необходимо за задействане на протеиновия синтез и процес, наречен mTOR. mTOR е анаболен процес в организма, който има хипертрофичен ефект върху тялото, увеличава размера на мускулите клетки и пролиферация. С mTOR и синтеза на протеини, вие ще бъдете в състояние да изградите чиста мускулна маса и сила.

USPLabs Modern BCAA съдържа L-Alanyl-L-Glutamine. Този глутаминов вариант е в състояние да внесе двойно повече глутамин в мускулите. Л-глутамин има анаболен ефект, който помага на тялото да запази мускулната маса, за да не се разгражда по време на усилени тренировки.

Накратко USPLabs Modern BCAA съдържа  някои страхотни съставки, които са доказани, че могат да ви помогнат за да изградите мускули.

Употреба : Като хранителна добавка, смесете 1 доза (2 равни мерителни лъжички) с около 600 ml вода и разклащайте интензивно в продължение на 30 секунди. Отпивайте по време на натоварване. Можете да приемете допълнителна доза непосредствено след тренировка или във всеки момент, когато имате нужда от аминокиселини. Използването на много студена вода може да забави разтварянето и да предизвика образуването на пяна.

Разфасовка: 2 броя

Състав:

MBCAA_BR-facts

Дозировка
Доза 17.85 g
Дози в опаковка 30
Съставки
Електролитна смес 703 mg
Калий 100 mg
Натрий 120 mg
Патентована смес 15000 mg
5 USP Labs Modern BCAA Plus X2 Stack
100лв. за този комплект!
Напишете отзив
    Лош           Добър

USP Labs Modern BCAA Plus X2 Stack

  • Производител: USP Labs
  • Код на продукта: Modern BCAA Combo
  • Наличност: В наличност
170.00 лв
109.99 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359