MEX SIZE MAX 6800 грMEX SIZE MAX 6800 гр1
MEX SIZE MAX 6800 гр
124.00 лв
MEX SIZE MAX 6800 грMEX SIZE MAX 6800 гр

SIZE MAX е артикул, който ще Ви помогне да КАЧИТЕ БЪРЗО И КАЧЕСТВЕНО МУСКУЛНА МАСА. Ако някога сте били разочаровани от постиженията Ви във фитнес залата и сте се чудили, защо не успявате да достигнете поставените от Вас цели, то тогава Вие се нуждаете от способностите на този качествен гейнър. С помощта на SIZE MAX Вие ще преодолеете стената, която Ви пречи да постигнете Вашите спортни цели!

Продуктът съдържа висококачествен протеин, който е извлечен от премийни източници. Те са: ISO-95, WPC-85, MPC, MPI, EA и CC. Освен това SIZE MAX е снабден и с мощни въглехидрати от овес и ечемик. Съдържа и мазнини – ленена и MCT. Всички тези съставки са много важни за осигуряване на нужната подкрепа за постигане на реален тренировъчен прогрес.

 

Защо SIZE MAX е по-добър от всички останали гейнъри?


1) SIZE MAX съдържа най-качествените въглехидрати, а именно - овес и ечемик. Другите гейнъри като Optimum Nutrition Serious MASS използват най-евтините и некачествени въглехидрати - Малтодекстрин (захар), при който риска от омазняване и качване главно на мазнини е изключително висок. Въглехидратите в SIZE MAX са прецизно подбрани за да се качва качествена и чиста мускулна маса.

2) SIZE MAX съдържа цели 60 дози! Даже при две дози дневно, този гейнър ще Ви стигне за 30 дни! Почти никой гейнър не стига за толкова време. Конкурентите му Serious Mass и MuscleTech Premium Mass Gainer стигат за 16 дни!

3) SIZE MAX има най-високо протеиново съдържание. Единственият гейнър с почти  30% протеиново съдържание в доза. За сравнение основните му конкуренти съдържат едва 15% протеин в доза.

Всички горепосочени факти правят SIZE MAX - ТОП ПРОДУКТ ЗА КАЧВАНЕ НА МУСКУЛНА МАСА И СИЛА!

SIZE MAX е продукт, който ще Ви помогне да увеличите поне двойно Вашите мускули. С него ще успеете да увеличите Вашата маса, както и да станете много по-силни. С този невероятен продукт ще ускорите драстично времето за възстановяване, от което Вашето тяло се нуждае след интензивна и напрегната тренировка.  SIZE MAX включва в себе си BCAA, важни минерали, глутамин и други полезни съставки.

SIZE MAX не съдържа евтини захари и зеленчукови протеини. Всичко, което получавате от формулата на този артикул е висококачествено и тествано с цел постигане на оптимални резултати. Ако желаете да си спомните ефективността на първите Ви тренировки и същевременно да я подобрите, то тогава този продукт е изцяло създаден за Вас!

SIZE MAX ще Ви осигури следното:

 

 

 • Увеличение на мускулната Ви маса
 • Снабдяване с висококачествена протеинова матрица, съдържаща бавни и бързи протеини
 • Надеждно снабдяване с аминокиселини за подпомагане на Вашата мускулатура
 • Увеличение на възстановяването Ви
 • Стабилен анаболизъм
 • Осигуряване на алфа-липоева киселина, витамини и минерали, както и глутаминови пептиди за още по-голяма ефикасност на SIZE MAX
 • Невероятен вкус


SIZE MAX е продукта за тези от вас, които не могат да качат така желаните килограми. Ще тренирате с много по-голямо желание и хъс и ще усетите промяната. Време е да влезете отново във форма и да придадете смисъл на всяко едно упражнение, което правите. Увеличете Вашата мускулна маса с помощта на SIZE MAX. Тя ще бъде чиста без никакви мазнини в нея!

Начин на употреба: Смесете 4 мерителни лъжици (около 113г.) с около 414мл. от Вашата любима напитка (вода, мляко, сок и други). Разбъркайте с блендър или с лъжица и изпийте сместа. За по-добри резултати изпийте още една порция приблизително 8 часа след първата.

Разфасовка: 6800 гр / 60 дози

Състав:

sizemax-6lbs

 

 

ВИЖТЕ И ОЩЕ ПО-ИЗГОДНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА 2 БРОЯ MEX SIZE MAX 6800 ГР
https://www.fitneshrani.com/mex-size-max-combo

Напишете отзив

    Лош           Добър

MEX SIZE MAX 6800 гр

 • Производител: MEX
 • Код на продукта: MEX SIZE MAX 6800 гр
 • Наличност: В наличност
 • 124.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359