MEX Pure Creatine Monohydrate 454 грMEX Pure Creatine Monohydrate 454 гр1
MEX Pure Creatine Monohydrate 454 гр
25.00 лв
product header
MEX Pure Creatine Monohydrate 454 грMEX Pure Creatine Monohydrate 454 гр

Pure Creatine Monohydrate ще Ви предостави една забележителна съставка. Това е креатин монохидрат. Нейните способности са станали широко известни сред фитнес обществата в цял свят. Това е така, защото всяка формула, която е снабдена с нея просто действа, а резултатите са свързани със сила и мощ, както и с неповторими напомпвания.

Pure Creatine Monohydrate ще се погрижи да Ви предостави възможно най-чистия и фин вид на креатина. Така мускулите Ви ще получат нужната подкрепа, с която да могат да развият своя потенциал. Вие ще постигнете много повече от всяка една Ваша тренировка. Съвсем спокойно може да се каже, че с този артикул Вие просто ще бъдете внушителен съперник за всеки, който иска да мери силата си с Вас.

Pure Creatine Monohydrate ще Ви помогне да:

 

  • Увеличите мускулната Ви маса
  • Повишите цялостната Ви издръжливост
  • Станете по-силни
  • Запълни креатиновите запаси в тялото Ви, в случай, че не приемате достатъчно риба и месо
  • Получите повече енергия за тренировъчните Ви нужди и други


Pure Creatine Monohydrate е продукт, който залага на качеството. С него силата Ви ще стане абсолютно експлозивна и ще доминирате при всяко едно упражнение. Време е за повече серии и повече тежести на уредите, които използвате. Време е и да демонстрирате силата Ви и да спечелите завистта на околните!

Pure Creatine Monohydrate ще Ви осигури Всичко това, благодарение на чистите и ефикасни съставки, които са включени в неговата формула. Този продукт е професионално решение и е създаден за хора с възможно най-сериозните намерения да извлекат максимума от всяка една интензивна тренировка. Търсите сила и мощ? Тогава изберете Pure Creatine Monohydrate!

Начин на употреба: Първите 5 дни извършете увеличен прием на продукта. Това е известно като „зареждаща фаза”. Една порция се смесва с около 240мл вода и се пие 4-5 пъти на ден. След края на тази фаза една порция се смесва с около 240мл вода и се приема от 1-3 пъти в рамките на деня.

Състав:

13523_pure_facts

 

 

 

 

 

 

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

MEX Pure Creatine Monohydrate 454 гр

  • Производител: MEX
  • Код на продукта: MEX Pure Creatine Monohydrate 454 гр
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359