MEX Pure Creatine Monohydrate 454 грMEX Pure Creatine Monohydrate 454 гр1
MEX Pure Creatine Monohydrate 454 гр
25.00 лв
Цена: 25.00 лв
MEX Pure Creatine Monohydrate 454 грMEX Pure Creatine Monohydrate 454 гр

Pure Creatine Monohydrate ще Ви предостави една забележителна съставка. Това е креатин монохидрат. Нейните способности са станали широко известни сред фитнес обществата в цял свят. Това е така, защото всяка формула, която е снабдена с нея просто действа, а резултатите са свързани със сила и мощ, както и с неповторими напомпвания.

Pure Creatine Monohydrate ще се погрижи да Ви предостави възможно най-чистия и фин вид на креатина. Така мускулите Ви ще получат нужната подкрепа, с която да могат да развият своя потенциал. Вие ще постигнете много повече от всяка една Ваша тренировка. Съвсем спокойно може да се каже, че с този артикул Вие просто ще бъдете внушителен съперник за всеки, който иска да мери силата си с Вас.

Pure Creatine Monohydrate ще Ви помогне да:

 

  • Увеличите мускулната Ви маса
  • Повишите цялостната Ви издръжливост
  • Станете по-силни
  • Запълни креатиновите запаси в тялото Ви, в случай, че не приемате достатъчно риба и месо
  • Получите повече енергия за тренировъчните Ви нужди и други


Pure Creatine Monohydrate е продукт, който залага на качеството. С него силата Ви ще стане абсолютно експлозивна и ще доминирате при всяко едно упражнение. Време е за повече серии и повече тежести на уредите, които използвате. Време е и да демонстрирате силата Ви и да спечелите завистта на околните!

Pure Creatine Monohydrate ще Ви осигури Всичко това, благодарение на чистите и ефикасни съставки, които са включени в неговата формула. Този продукт е професионално решение и е създаден за хора с възможно най-сериозните намерения да извлекат максимума от всяка една интензивна тренировка. Търсите сила и мощ? Тогава изберете Pure Creatine Monohydrate!

Начин на употреба: Първите 5 дни извършете увеличен прием на продукта. Това е известно като „зареждаща фаза”. Една порция се смесва с около 240мл вода и се пие 4-5 пъти на ден. След края на тази фаза една порция се смесва с около 240мл вода и се приема от 1-3 пъти в рамките на деня.

Състав:

13523_pure_facts

 

 

 

 

 

 

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

MEX Pure Creatine Monohydrate 454 гр

  • Производител: MEX
  • Код на продукта: MEX Pure Creatine Monohydrate 454 гр
  • Наличност: В наличност
  • 25.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359